Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tajna obožavateljica

Lady Gaga želi pjevati duet sa Susan Boyle na dodjeli Britt Awardsa

Lady Gaga
AFP
17.01.2010.
u 21:00

Naime, Gaga želi zapjevati duet sa zvijezdom showa Britain’s Got Talent Susan Boyle. Producenti ekscentrične pop-pjevačice kažu kako ona o tome razmišlja još otkako je prvi put vidjela plahu britansku reality zvijezdu.

Pošto je kolabirala zbog iscrpljenosti prije koncerta u Parizu Lady Gaga priuštila je sebi nekoliko dana odmora. Tijekom izležavanja došla je na bizarnu ideju koju će pokušati ostvariti na ovogodišnjoj dodjeli Britt Awardsa.

Naime, Gaga želi zapjevati duet sa zvijezdom showa Britain’s Got Talent Susan Boyle. Producenti ekscentrične pop-pjevačice kažu kako ona o tome razmišlja još otkako je prvi put vidjela plahu britansku reality zvijezdu. Još se ne zna koju bi pjesmu Susan i Gaga mogle pjevati, ali sigurno je da će to biti jedan od Gaginih hitova.

Ključne riječi

Komentara 1

ST
stampedo
06:59 18.01.2010.

Pa... ajde da napišem da je nabitnija dobra namjera u smislu šuškavih papirića.. glede ismijavanja Susan već mi je fakat pun kufer.Daj se okrenite doma, na poslu na ulici i pogledajte da i mi imamo takve žene- svi smo mi Božja stvorenja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije