Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije ga skrivala

Lady Gaga viđena s novim dečkom? Reagirala i njegova bivša supruga!

Foto: Reuters/Pixsell
1/9
31.07.2019.
u 08:11

Drugi očevici tvrde da su jeli oko sat i pol, ljubili se i šaputali. Isto tako izabrala je stol blizu pločnika, pa se čini da joj nije smetalo da je svi vide.

Čini se da Lady Gaga ponovno ljubi. Lijepu pjevačicu fotografi su uhvatili kako se ljubi sa suradnikom Danom Hortonom u restoranu u Kaliforniji. Fotke, koje je objavio časopis People, možete vidjeti ovdje.

Neki očevici izjavili su kako se čini da su Gaga i Dan više od prijatelja te su ih vidjeli kako su se nekoliko puta poljubili za vrijeme večere. 

Nije se skrivala od kamera,a izgledala je odlično u crnom outfitu s jako kratkim hlačicama.
Drugi očevici tvrde da su jeli oko sat i pol, ljubili se i šaputali. Isto tako izabrala je stol blizu pločnika, pa se čini da joj nije smetalo da je svi vide.

Poslije su se zaputili u obližnji kafić, no tamo nisu izmjenjivali nježnosti. Već je reagirala i bivša supruga Gagina novog dečka koja je objavila fotku na Instagramu na kojoj pozira kao model, a ispod objave je napisala ''Poker Face'', što je naziv jednog njezina hita.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Poker Face ❤️ • • • • • #actress #broadway #headshot #nyc #musicals #offbroadway #rock #beauty #pop

A post shared by Autumn Guzzardi (@autumnguzzardi) on

 

Komentara 3

DU
Deleted user
09:13 31.07.2019.

Štono bi se reklo onako pučki a opet fino, čak i politički korektno molit ću lijepo, jako me zabolje ona stvar i za tu Lady Gagu i za njezina novog dečka kojega ona, navodno, više ne skriva. I takva budalaština u današnje vrijeme naziva se ozbiljnom noivinskom viješću?! Da popi*diš od jada i muke. Osim toga, što mi tzv. obični ljudi uopće imamo s tom bjelosvjetskom drapačozom i sotonisticom?!

LI
liliZG
12:33 31.07.2019.

sad ste me totalno zbunili, što niste prošli tjedan uselili Gagu k Bradlyu???, ta je stvarno brza ko pčelica....s cvjetka na cvjetak

AU
austrougarskigeneral
10:07 31.07.2019.

napokon našla dečka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije