Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kreativna direktorica Pjevačica će kreirati i snimati spotove za Polaroid

Lady Gaga svoj novi posao predstavila suncem od kose

Lady Gaga
AFP
08.01.2010.
u 16:23

U Las Vegasu avangardna pjevačica Lady Gaga istupila je kao direktorica s neobičnom šeširom od vlastite kose koji podsjeća na bljesak fotoaparata.

Nosila je šešire od čipke, “žabljih glava” i šalica, nastupila oblivena krvlju i navlačila na sebe maske od lateksa. No ovaj put pjevačica Lady Gaga nadmašila je svoju dosadašnju estetiku i u Las Vegasu se pojavila sa šeširom od vlastite kose. Ponosno je pozirala ispod svjetlosti “sunca” ispletena od njezine plave grive, što se odlično poklopilo i s povodom događaja zbog kojeg se tamo našla. Naime, Lady Gaga dobila je novi posao, postala je kreativna direktorica u Polaroidu, tvrtki koja već desetljećima proizvodi fotoaparate i fotoopremu, a u Las Vegasu imala je svoj prvi javni istup na toj visokoj funkciji.

Tim “The House of Gaga” koji se brine o njezinu imidžu i istupima u javnosti tako je i ovaj put zadivio mnoštvo dlakavim suncem na Gaginoj glavi koje podsjeća na raspršenu svjetlost fotoblica pa sasvim odgovara brendu za koji odsad pjevačica radi. Inače, ona je zadužena za nova kreativna rješenja izgleda novih Polaroidovih proizvoda koji će, sudeći po autorici koja cijeni avangardu, dobiti posebno zanimljiv vizual, a na policama trgovina trebali bi se naći do ljeta. Osim toga, Gaga će snimati reklamne spotove za Polaroid. Stoga ne moramo strahovati da će se zavući u radnu sobu pa je nećemo vidjeti.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar jankoplemenity
jankoplemenity
16:40 08.01.2010.

ova je frontwoman satanista ,Ponosno je pozirala ispod svjetlosti “sunca” ispletena od njene plave grive,Lucifer joj je Boss.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije