Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ništa od bradleyja

Lady Gaga se ljubila s drugim, fanovi poludili: 'On je oženjen!'

Foto: MIKE BLAKE/REUTERS/PIXSELL
1/4
17.06.2019.
u 22:00

Pjevačica Lady Gaga koja je prije četiri mjeseca ostavila zaručnika pokazuje da je krenula dalje.

Na koncertu u Las Vegasu 32-godišnja pjevačica i glumica Lady Gaga šokirala je fanove nakon što je strastveno poljubila trubača iz benda. Dok su pjevali 'Darling, kiss me' cijelo vrijeme su se držali za ruku i nježno si pjevali.

- Ovo nije ništa posebno.Gaga je izvođačica i to je bilo zaigrano i bezopasno. To je jednostavno dio njenog nastupa. Ona i Brian se znaju već godinama i jako su dobri prijatelji – rekao je jedan od prijatelja Gage za američke medije.

Obožavatelji su u nadi da je njihova najdraža pjevačica napokon našla normalnog dečka,a  drugi smatraju da je ovo samo dio showa.

- Ova žena će sve napraviti samo da bude u centru pažnje. Nije dovoljno što je uništila jednu vezu pa sada još pokušava 'ukrasti' oženjenog muškarca - stoji kao komentar ispod videosnimke.

Nakon što je raskinula zaruke s 50-godišnjim Christianom Carinom, pjevačicu su povezivali s američkim glumcem Bradleyjem Cooperom (44) koji se nedavno razveo od Irine Shayk.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije