Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zagrobne poruke

Lady Di s onog svijeta poručila: Kate Middleton je premršava

'princeza lady diana'
Foto: Rueters
1/3
31.10.2013.
u 19:22

Diana je s onog svijeta svojoj snahi savjetovala da ne popusti pritisku gladovanja i ponudila joj je savjete kako biti dio "Tvrtke"

Princeza Diana upozorila je iz groba Kate Middleton da je premršava. Bar tako kaže vidovnjakinja i iscjeljiteljica Simone Simmons, koja je bila dugogodišnja Dianina prijateljica i čula je neke od njenih najdubljih tajni.

Diana je s onog svijeta svojoj snahi savjetovala da ne popusti pritisku gladovanja i ponudila joj je savjete kako biti dio "Tvrtke".

Simone je također otkrila kako je Lady Di dala svoj blagoslov svom mlađem sinu Harryju i njegovoj zaručnici Cressidi Bones.

Diana, koja je poginula 1997. godine, redovito komunicira s vidovnjakinjom i vrlo je nestrpljiva u želji kako bi prenijela savjete svojoj dvojici sinova i njihovim odabranicama.

- Diana je zabrinuta zbog Kateine težine i želi da Kate počne redovito jesti. Kaže kako je premršava. Poručila joj je kako je iskorištavaju, kao što su i Dianu i da ne popusti pritisku - otkriva vidovnjakinja, dodavši kako je Lady Di vrlo zadovoljna Williamovim odabirom.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar lalaizbanata
lalaizbanata
11:11 01.11.2013.

vi bas svakakve gluposti prenosite i objavljujete .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije