Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI PAR

Kylie Minogue utjehu od prekida našla u princu Andrewu?

Kylie Minogue
Foto: Press Association/PIXSELL
1/5
19.04.2017.
u 10:45

Izvori na britanskom dvoru kazali kako se par potajno viđa već nekoliko tjedana, odmah nakon što je Kylie otkazala zaruke s Joshuom.

Australska pop zvijezda Kylie Minogue (47) brzo se oporavila nakon prekida turbulentne veze s Joshuom Sasseom (29), glumcem koji ju je navodno varao sa španjolskom kolegicom Martom Milans. kako je prvi objavio australski magazin New Idea, a  prenijeli britanski mediji, novi Kyliein izabranik je ni manje ni vođe nego britanski princ Andrew (57).

Izvori na britanskom dvoru kazali kako se par potajno viđa već nekoliko tjedana, odmah nakon što je Kylie otkazala zaruke s Joshuom.

- Oni su već dugo prijatelji, i nije čudno da je njihov odnos postao romantičan. Nazvao ju je nakon što je otkazala zaruke kako bi joj pomogao - kazao je izvor.

Vojvoda od Yorka bio je do 1996. u braku sa Sarah Ferguson, s kojom ima i dvojicu sinova. On dobro zna što znači prolaziti kroz žrvanj britanskih tabloida nakon razvoda, pa je zato i želio pomoći Kylie savjetima. Meidiji su prije tri godine pisale i o ANdrewovoj vezi s hrvatskom manekenkom Monikom Jakišić.

Ono što će sad svi pozorno pratiti je hoće li se potvrditi i priča da će Kylie biti Andrewova pratnja na vjenčanju Pippe Middleton. Sestra princeze Kate udaje se 20. svibnja, a ako uz Andrewa tamo bude i Kylie, njihova bi veza tako mogla dobiti potvrdu.

Naravno, nakon objave ove vijesti društvene mreže su eksplodirale. Gotovi svi su objavljivali šaljive komentare o novom celebrity paru.

>>Skandal na kraljevskom dvoru: Princ umiješan u seksualnu aferu?

>>Princ Andrew u vezi s Hrvaticom, bivšom Clooneyevom djevojkom

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
17:55 19.04.2017.

Jesenti milu bigulicu, kaj si ta Minogna Kajla utjehu nije pronašla u nekom dobro držećem peraču prozora ili dostavljaču pice, nego gnjavi toga vremešnog kraljevića Andruju! Visoko puca pa bi mogla nisko pasti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije