Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REALITY ZVIJEZDA

Kylie Jenner priznala kako je zlostavljaju od devete godine

Kylie Jenner
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
16.09.2018.
u 10:42

- Pola vas misli da sam čudna. Pola misli da sam smiješna. Ali ja sam zlostavljana od svoje devete godine. Od strane cijelog svijeta, čini mi se ponekad - rekla je Kylie

Reality zvijezda Kylie Jenner (21), najmlađa članica klana Kardashian/Jenner otkrila je kako od svoje devete godine trpi zlostavljanje zbog slavne obitelji i života pred kamerama. 

Snimku koju je Kylie objavila na Snapchatu postavila je na Twitter njena sestra Kendall, i napisala da se rasplakala. 

 

- Pola vas misli da sam čudna. Pola misli da sam smiješna. Ali ja sam zlostavljana od svoje devete godine. Od strane cijelog svijeta, čini mi se ponekad. Mislim da sam se na odličan način nosila sa svim tim. Ali zlostavljači su posvuda. Ova snimka je tu da svi oni koje netko zlostavlja znaju da je važno samo njihovo mišljenje o samima sebi i da znaju da se nikad ne bi trebali mijenjati. Ovo nije tu da me žalite, ovo je tu da svi oni koje netko zlostavlja znaju da nisu sami - rekla je Kylie. Inač, snimka je nastala prije dvije gdine, no postala je viralna nakon što ju je podijelila Kendall. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

i had too 🧡

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Kylie ima samo 21. godinu a zbog svog kozmetičkog carstva nedavno je postala najmlađa svjetska milijarderka. 

Pogledajte video: Atraktivna zvijezda Instagrama, napravila ogromnu reklamu Hrvatskoj

Komentara 4

VO
vorda400
11:07 16.09.2018.

Pa cijela ta familija nas zlostavlja već 10g pa se nemamo kome žaliti i ja bi se dao zlostavljati za lovu koju ova droga dobiva doslovno za ništa bezvrijedni ljudi kojima su mediji napravili reklamu

AA
AAAAAA
19:06 16.09.2018.

ta familija idiota i prostitutli lijepo živi na račun primitivaca koji ih "prate"!

LU
lukborn
13:04 16.09.2018.

nas već odavno zlostavlja Karolina

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije