Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Treperi na tronu

Kuku$ Klan ruši rekorde na Youtubeu: Napisali bismo i prodali rap cajku!

Foto: Vecernji.hr
1/7
14.05.2019.
u 17:33

Studio Večernjeg lista ugostio je trap trio sa zagrebačke Trešnjevke Kuku$ Klan čija pjesma 'Oće k**ac' postavlja neshvatljive rekorde gledanosti na Youtubeu od čak osam milijuna pregleda u manje od tri mjeseca.

Trešnjevačka trap trojka neobičnog imena 'Kuku$ Klan' kojeg čine (t)reperi Mislav Kljenak (Iso Miki), Ivan Godin (Goca RIP) i Ivan Hilje (Hiljson Mandela) već sedam godina na hrvatskoj hip-hop sceni imaju uvjerljivo jedan od najuspješnijih glazbenih proboja.

Razlog tomu mogu biti mnogobrojne Hip-Hop Unity nagrade koje su 2015. godine osvojili u čak pet kategorija – od albuma do spota godine te live izvedbe, ali i osam milijuna pregleda na YouTube videu za pjesmu “Oće k*rac”, koja je u tri mjeseca s trona YouTubea svrgnula Severinin hit “Halo” objavljen u istom periodu.

Ovaj trojac dao je do znanja da u autentičnom izričaju otvaraju vrata trapu u Hrvatskoj. Nakon tri studijska albuma i potpisanim ugovorom o suradnji s regionalnom izdavačkom kućom Bassivity Music, ne namjeravaju prestati, a gostujući u studiju Večernjeg lista, otkrili su nam gdje povlače crtu.

– Napisali bismo i prodali rep cajku, ali nikada je ne bismo izveli i kompromitirali svoj brend radi novca. To bi morala biti svota koju nitko ne može isplatiti – rekao je Ivan Hilje. Što su nam još otkrili dečki pogledajte u videu.

 

Ključne riječi

Komentara 4

BA
BakaMraz
08:29 15.05.2019.

Nikad cuo za ove balavce, ali zato moj maloljetni sin zna sve o njima i prati svaki njihov pokret!

DU
Deleted user
08:17 15.05.2019.

Očito kod nas prolazi samo trash, psovka, ulica, cajke, Severina... nikad čuo za ove klince niti me ne zanima njihovo prenavljanje. Ono što me zanima je zašto su oni uopće vijest.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije