Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zimski san

Kud puklo da puklo do daljnjeg na pauzi

Kud puklo da puklo
Foto: Nova TV
1/5
30.12.2014.
u 09:52

Posljednja će epizoda na Novoj TV biti prikazana u srijedu 31. prosinca

Posljednju epizodu dramske serije s elementima humora "Kud puklo da puklo" Nova TV prikazat će sutra.

No nije to kraj emitiranja, riječ je o kratkoj pauzi. Koliko će pauza trajati, još se ne zna. Kako su nam kazali na toj komercijalnoj televiziji, serije domaće produkcije s početkom nove godine obično pošalju na "zimski san". Pauzu su tako imale i serije "Larin izbor" i "Zora dubrovačka" pa će tako na mirovanje do daljnjega i "Kud puklo da puklo".

U tom će se terminu, u 21 sat, iduća dva tjedna (a možda i više) prikazivati turska sapunica "Draguljareva kći" koja je, podsjetimo, već emitirana. "Lud, zbunjen, normalan" umjesto u terminu do 22 sata prikazivat će se u popodnevnom terminu vikendom.

>>Željko Pervan: Imam dovoljno egoizma da spriječim razvoj ljubomore

Komentara 9

BJ
Bjelovar112
10:50 30.12.2014.

najveca glupost treba pustit seriju do kraja

QW
qwas33333
12:05 30.12.2014.

ukida se 100%.

Avatar vkv353
vkv353
14:55 30.12.2014.

onda govore da su komercijalne tv bolje od htv pa nisu ni do koljena ovo što radi nova tv samo blamirenje gledatelje,zaslužuju jednu veliku nulu sada sam nešto počeo gledati na toj tv postaji i ništa više.to je tv koja bolje da se zove repriza reprize sra...tv

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije