Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
potvrdio glazbenik

Kruška nakon borbe s koronom ponovno u bolnici: 'Nisam više pozitivan, ali imam novu dijagnozu'

Foto: Robert Anić/Pixsell
1/4
02.03.2021.
u 16:27

Ipak, sada je na liječenje u bolnicu poslan jer mu je dijagnosticiran dijabetes, no uvijek pozitivni glazbenik tvrdi: 'bit će to sve u redu!'.

Među mnogim poznatim osoba s naše estrade koji su se suočili s 'novim' koronavirusom je i glazbenik Željko Krušlin Kruška (65). Jučer je potvrđena vijest o zarazi njega i njegove supruge, poznate novinarke Ivane Radeljac Krušlin (45), no rečeno je da su pušteni na kućno liječenje. Međutim, kako nam je danas potvrdio sam Željko, on je nažalost danas morao prijeći na bolničko liječenje. 

- Šećer mi je podivljao, smjestili su me u Vuk Vrhovac na bolničko liječenje - kazao nam je kratko Željko i potvrdio da više nije pozitivan na koronavirus, te da nema respiratornih problema.

Ipak, sada je na liječenje u bolnicu poslan jer mu je dijagnosticiran dijabetes, no uvijek pozitivni glazbenik tvrdi: 'bit će to sve u redu!'.

Njegovi prvi simptomi zaraze koronavirusom javili su se iznenada, ispričala je njegova supruga Ivana Radeljac Krušlin za 24 sata, a kašalj i borba s temperaturom od deset dana bili su praćeni umorom i iscrpljenošću.

- Danima je bilo teško i iscrpljujuće, ali nadamo se da je najgore iza nas. Samo uz pomoć liječnika moj suprug je izbjegao goru zdravstvenu sliku - rekla je radijska voditeljica koja je ovih dana postala ponosna vlasnica nagrade AVA Digital Awards zbog reportaže koju je napravila na COVID odjelu na intenzivnoj u bolnici Dubrava.

Također je dodala da su pjevaču utvrđene promjene na plućima očekivane za koronavirus te da su se liječnici brinuli jer mu je zasićenost krvi kisikom padala ispod granica.

Komentara 2

DU
Deleted user
21:38 02.03.2021.

s kolko je nečistih žena spavao dobro je još i povuko

ZS
zspanco
19:28 02.03.2021.

Znači Kruška sada si ti na redu. A što ćeš, svatko svojim putem.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije