Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
svadba od 400 tisuća kuna

Narušeni hrvatsko-srpski odnosi unijeli dozu nervoze u pripreme Severinina vjenčanja

severina i igor
Foto: Instagram
1/7
25.09.2015.
u 17:25

Srpski Blic piše, naime, da će Severina i njezin 15 godina mlađi izabranik svadbu platiti 53 tisuće eura, odnosno oko 400 tisuća kuna

Severina i njezin zaručnik Igor Kojić poslali su pet stotina pozivnica za svoju svadbu koja će se održati 21. studenog u beogradskom hotelu Crowne Plaza. I premda se već zna što su uzvanicima priredili za tu veliku svečanost, kojoj se rado tepa kao svadbi stoljeća, narušeni hrvatsko-srpski odnosi unijeli su dozu nervoze u pripreme. I mladenci i njihovi gosti pomalo su strepili da se kriza na granici na Bajakovu neće smiriti do kraja studenoga i da bi bakanalije vrijedne 53 tisuće eura mogle propasti.

260.000 kuna za hranu

Srpski Blic piše, naime, da će Severina i njezin 15 godina mlađi izabranik svadbu platiti 53 tisuće eura, odnosno oko 400 tisuća kuna. U cijenu je uključena večera koja u hotelu stoji 70 eura po osobi, a uključuje delicije od ribe i mesa, vrhunska vina i šampanjac, a samo hrana pjevačicu će stajati 35 tisuća eura, odnosno 266 tisuća kuna. Smještaj za stotinjak gostiju koji bi trebali doći iz Hrvatske mladenci će platiti 17 tisuća eura (129 tisuća kuna), a od vlasnika hotela sami će na dar dobiti luksuzni apartman s doručkom, što inače stoji oko 700 eura po noćenju. Troškovi koji možda zvuče astronomski za pjevačicu su sitnica jer ona svoje nastupe naplaćuje u desecima tisuća eura. Svejedno, vlasnik hotela za mladence je pripremio još neke poklone pa će ih tako na ulazu u hotel dočekati crveni tepih, torta od pet katova, a i kumovima će dati dvije sobe besplatno.

Posebno odijelo za sina

Ono što se još ne zna jest koju će haljinu pjevačica odjenuti. Šuška se da bi to mogla biti ili haljina hrvatske dizajnerice Matije Vuice ili rad srpskog dizajnera Marka Mitanovskog.

Na svadbi će se Severina zabavljati s brojnim svojim estradnim kolegama, a dolaze i Petar Grašo i njegova djevojka Danijela Martinović, dok će Igor i njegovi roditelji pozvali Lepu Brenu i njezina supruga. Posebni je gost, naravno, mali Aleksandar za kojeg je Severina dala šivati posebno odijelce.

>>Severina u izazovnom izdanju 'zapalila' Zadrane i očarala Mladena Grdovića

>>Severina i Igor poslali pozivnice za vjenčanje, pjevačica odabrala vjenčanicu domaće dizajnerice

Komentara 22

Avatar NikadRobom
NikadRobom
17:36 25.09.2015.

Ljudi,kao Boga Vas molim,vise dosta sa tom pevaljkom!!

TL
TL
17:39 25.09.2015.

Ja sam van sebe. Molim još dodatnih informacija da vidimo kako ćemo to prebroditi.

JA
jadransko
18:03 25.09.2015.

Bogami,dobro prodaje tu guzu i ono što pjeva,zato može skupo platiti svadbu,gdje če Igorček bar za jedno vrijeme omastiti brk.Svakoj staroj koki paše mladi pjetlić

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije