Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
umrla od predoziranja

'Krivim sebe za smrt svoje kćeri, nisam uspio kao otac'

bobo geldof
Foto: Andreas Keuchel/DPA/PIXSELL
1/6
16.10.2014.
u 07:58

Geldof kaže kako neprestano razmišlja o tome što je sve mogao napraviti kako bi pomogao Peaches, koja je preminula u veljači od predoziranja heroinom

Sir Bob Geldof krivi sebe za smrt svoje kćeri Peaches, koja je u veljači preminula zbog predoziranja heroinom.

Geldof kaže kako neprestano razmišlja o tome što je sve mogao napraviti kako bi pomogao svojoj 25-godišnjoj kćeri koja se s ovisnošću borila godinama.

Krivite sebe. Vi ste otac koji je odgovoran i očito nije uspio. Ako imate mrtvo dijete i roditelj ste, stalno se vraćate na to, stalno, ne prestajete razmišljati o tome. Što ste mogli napraviti drukčije? Radite najviše što možete – rekao je Geldof gostujući na britanskoj televiziji.

Opisao je Peaches kao ekstremno bistru, ali osobu koja se lako oduševljavala i previše zanosila. Kaže da su bili svjesni njene ovisnosti te da nisu samo pričali o tome kako joj pomoći. Dodaje kako su na Peaches negativno djelovali i medijski napisi o smrti njene majke Paule Yates, koja se također predozirala heroinom 2000. godine.

– Ona je znala kakav život treba biti, i Bog je blagoslovio, trudila se veoma mnogo da to postigne. I nije uspjela – objašnjava.

Peaches je iza sebe ostavila dva sina, dvogodišnjeg Astalu i jednogodišnjeg Phaedra, koje je dobila u braku s Tomom Cohenom.

>>'Peaches je umrla. Ne možemo opisati svoju bol, kako ovo podnijeti?'

>>Peaches Geldof umrla u 25. godini!

>>'Riječi nisu dovoljne da izrazim tugu koju osjećam zbog njene smrti'

Komentara 5

ZA
zahira45
14:01 16.10.2014.

Strašna priča za svakog roditelja. Tragedija još veća jer su malenih dvoje ostali bez mame. To će ih pratiti cijeli život.

PE
Pegaz
13:43 16.10.2014.

Inace, jesi ti, DZvonimire kninski, proveo koji sat u skoli, da bi naucio napisati koju smislenu recenicu? Pises li ga, pises, a ono - Boze sacuvaj izjava..."ostavljajuci porod", "mozdano tkivo kolje radi stim..."?!?!?

Avatar DZvonimir@KNIN
DZvonimir@KNIN
13:13 16.10.2014.

Koga je briga za njim , jedini problem ovdje je kad se ovi ubiju nemožeš ih kazniti jer u ovakvoj sitoaciji kad majka dovje djece se drogira i ubije ostavljajući porod je najveće zlo. Ja osjećam samo ljutnju i odvratnost prema njoj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije