Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kristina mandarina

Pohvalila se Rolexom pa otkrila tajnu skupocjenih predmeta: 'Bavim se časnim poslom'

Foto: Instagram
1/12
30.10.2019.
u 14:58

Kristina Mandarina je na Instagramu odgovarala na pitanja obožavatelja, te napokon otkrila istinu o skupocjenim predmetima koje ima na profilu.

Kristina Penava, u javnosti poznatija kao Kristina Mandarina, odgovarala je na pitanja obožavatelja na Instagramu, a progovorila je i o skupocjenim odjevnim predmetima i modnim dodacima koje su mnogi primijetili na njezinom profilu.

Krisitna je pažnju ponovno privukla objavivši na svom Instagramu video Rolexa, a mnogi od obožavatelja pitali su se otkud joj novac za skupocjene krpice i nakit.

Odlučila je priznati obožavateljima da se radi o lažnjacima, te kratko u Instagram Storyju napisala : "Nemam za original jer radim častan posao! A ne bavim se kriminalom i ostalim krivičnim radnjama pa da nosim original. Svaka čast pojedincima. Hvala"

Kristina se nedavno slikala i u  tenisicama marke Buffalo koje stoje oko 1500 kuna.

Nadalje, na profilu joj stoji i fotka Louis Vuitton torbe koja stoji približno 9000 kuna, Valentinove salonke čija je cijena na Net-a-Porteu oko 5000 kuna, šilterica Dsquared za 1500 kuna, tenisice Isabel Marant od 3500 kuna, torbica i naočale Gucci, torba Celine, šal Burberry i mnoge druge ''sitnice''.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Osim toga, Kristina je napisala kako ovih dana ne spava.

Podsjetimo, Penava  je postala apsolutni hit nakon što je u javnost izišao video atraktivne djevojke koja uz staru Samoborsku cestu u Bestovju na štandu prodaje popularno sezonsko voće.

Obožavatelji, kojih ima 56 tisuća vjerno prate sve njezine objave, a nedavno se 20-godišnjakinja pohvalila novom tetovažom na desnoj ruku. Njezinu podlakticu sada krase slika lava i ruže.

Kristina voli ukrašavati tijelo tetovažama i već na ruci ima nacrtane rimske brojeve i na vratu ima nacrtanu krunu.

Za krunu na vratu je rekla kako ju je tetovirala jer je ona kraljica. Ubrzo nakon što su mediji otkrili Kristinu na jednom štandu u Zagrebu, ona je dala otkaz, ali brzo se vratila mandarinama.

Tako je jedan  vikend na Jankomiru prodavala mandarine i dijelila autograme. Isto tako, nedavno je promijenila imidž pa je svoju kosu isplela u duge pletenice.

Promjenom se pohvalila na svom Instagramu gdje je objavila nekoliko fotografija novog imidža, a njime se hvalila i kasnije u noćnom izlasku.
 

 

Komentara 12

MO
modovisisajteMaraschino
15:13 30.10.2019.

a nositi krivotvorenu robu je zakonito?

MS
Mr.Serator
15:54 30.10.2019.

Treba napokon legalizirati prostituciju,i onda ce zene moc reci....da,ja sam prostitutka,i tako zaradjujem....a ne ovako.

FR
franjo
16:26 30.10.2019.

Najstariji zanat postao časni posao!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije