Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uzrujala se

Kristina Mandarina se obrušila na trudnu pratiteljicu koja ju je zamolila za pomoć: 'Idi radi i zaradi'

Kristina Mandarina
Foto: instagram.com/kristina_mandarina___
1/11
17.05.2021.
u 11:00

Kristina je, naime, burno reagirala na poruku koju je primila, te kazala kako misli da je poruka lažna.

Bivša sudionica realiy showa Farma, Kristina Penava, poznatija kao Kristina Mandarina na Instagramu je objavila poruku koju joj je poslala žena čiji je identitet nepoznat, te koja je kako piše u 6. mjesecu trudnoće i moli za pomoć. Kristina je, naime, burno reagirala na poruku koju je primila, te kazala kako misli da je poruka lažna.

- Zdravo draga, ja sam izašla iz kuće, od svog supruga i svoje svekrve... Krećem od nule, meni bi puno značila pomoć oko garderobe za mene. Jer sam u velikom kaosu s novčanim problemima… Plus sam trudna u šestom sam mjesecu… - napisala joj je žena čiji je identitet Kristina sakrila, pišu 24 sata

- S tim lažnim porukama i gluma jadnika/jadnice kako bi dobili nešto para ili markirane stvari kod mene ne prolazi! Idi radi i zaradi - odgovorila je Kristina u Instagram Storyju.

Podsjetimo, Penava se ne libi prozivati ljude na društvenim mrežama. Nakon što je javno 'zaratila' s estetskim kirurgom kojeg je optužila za loše obavljen zahvat podizanja obrva tzv. cat eye, Kristina se obrušila i na modnog stilista Marka Grubnića.  Odgovarajući na pitanja pratitelja na svom Insta Storyju Kristina se dotakla i Marka. "A da uđeš u politiku? To ti je najbolji reality show", glasilo je jedno od pitanja. Kristina je odgovorila fotografijom Marka Grubnića uz koju je napisala: "Ja kad bih ušla u politiku, ovakvima sigurno ne bih davala državne poticaj".

Progovorila je i o svom ljubavnom životu te je otkrila da je već 6 godina u sretnoj vezi.  - Ja imam 22 godine, a on 24 - napisala je preko fotografije njih dvoje na kojem mu je naljepnicom pokrila lice. Otkrila je i da su oboje lavovi u horoskopu.

VIDEO Majin sin ima medvjedića od 2120 kn, sin Marte Fernandes nosi D&G kapu od 1300 kn

 

Komentara 2

Avatar Toncek79
Toncek79
13:49 17.05.2021.

Vrganje pažljivo očistite, operite i narežite na listiće. Na zagrijanom ulju popržite nasjeckani luk, dodajte narezane vrganje i pirjajte da gljive omekšaju i tekućina, koju za vrijeme pirjanja puste, ispari, dodajte oguljene i na komade narezane rajčice i zajedno pirjajte oko 10 minuta. Zatim dodajte mješavinu jaja, brašna i mlijeka, posolite i popaprite. Napola prženoj kajgani dodajte na kockice narezani trapist i pržite kratko vrijeme da se jaja zapeku. Prženu kajganu istresite na pladanj i pospite nasjeckanim češnjakom i peršinovim listom. Poslužite uz salatu od matovilca.

DU
Deleted user
12:02 17.05.2021.

To ova Lubenica pokazuje svoje pravo lice

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije