Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi zahvat?

Kristina Mandarina nakon objave nove fotografije s ožiljcima objasnila o čemu je ovaj put riječ

Kristina Mandarina
Foto: Instagram
1/10
06.04.2021.
u 12:01

Prije nekoliko mjeseci bila je ne estetskom zahvatu poznatom i kao "cat eye" nakon kojeg nije bila zadovoljna kako je ispao i za neuspjeh je optužila estetskog kirurga.

Prošli tjedan Kristina Penava, poznatija u javnosti i kao Kristina Mandarina, požalila se kako estetski zahvat na kojem je bila i koji je poznati i kao "cat eye" u njenom slučaju nije ispao onako kako je zamislila i za neuspjeh je optužila estetskog kirurga Matiju Miletića. On je odgovorio na te optužbe i rekao kako se Kristina nije pridržavala danih uputa nakon zahvata.

– Ona je već sljedeći dan otišla u reality show. Preporuke nakon takve operacije su relativno mirovanje, pošteda, zabrana napora i pojačana briga o koži oko operirane regije – rekao nam je Miletić. Ožiljke oko očiju Kristina prekriva šminkom, a sada je objavila novu fotografiju na kojoj pozira s psićem i vidljive su joj i ogrebotine na licu. Obožavatelji su posumnjali kako su i to ožiljci od nekog novog zahvata pa je Kristina objavom na Instagramu odlučila objasniti o čemu je riječ. 

"Opušteno. Nisam radila nikakav novi zahvat, ni neću! Sasvim je normalno slikati se bez šminke s nedostacima na licu. Normalno je imati bubuljice, crvenilo na licu, akne... Sve je to dio odrastanja i razvoja!" napisala je. Kristina je postala popularna nakon što je prije dvije godine u javnost izišao video ove atraktivne djevojke koja uz staru Samoborsku cestu u Bestovju na štandu prodaje mandarine, a nakon toga bila je i sudionica zadnje sezone showa "Farma"

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Ključne riječi

Komentara 4

DV
Dvogrlo
13:59 06.04.2021.

Sve je kriv Plenki i Adz!

LU
lupa
13:01 06.04.2021.

To znaci samo jedno: kirurg je angazirao odvjetnika.

Avatar zpAgram
zpAgram
12:46 06.04.2021.

Ova osoba stvarno stašno izgleda!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije