Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Voli crteže na tijelu

Kristina Mandarina ima novu tetovažu kojom se odmah pohvalila

Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/9
16.10.2019.
u 12:03

Njezinu podlakticu sada krase slika lava i ruže. Kristina voli ukrašavati tijelo tetovažama i već na ruci ima nacrtane rimske brojeve i na vratu ima nacrtanu krunu.

Zahvaljujući prodaji mandarina Kristina Penava u kratkom vremenu je stekla popularnost i preko 55 tisuća pratitelja na Instagramu.

Obožavatelji vjerno prate sve njezine objave, a jučer se 20-godišnja Kristina pohvalila novom tetovažom na desnoj ruku. Njezinu podlakticu sada krase slika lava i ruže. Kristina voli ukrašavati tijelo tetovažama i već na ruci ima nacrtane rimske brojeve i na vratu ima nacrtanu krunu.

Za krunu na vratu je rekla kako ju je tetovirala jer je ona kraljica. Ubrzo nakon što su mediji otkrili Kristinu na jednom štandu u Zagrebu, ona je dala otkaz, ali brzo se vratila mandarinama. Tako je prošli vikend na Jankomiru prodavala mandarine i dijelila autograme, a sada je najavila druženje s obožavateljima u Križevcima ovog vikenda. 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Kristina Penava postala je apsolutni hit nakon što je u javnost izišao video atraktivne djevojke koja uz staru Samoborsku cestu u Bestovju na štandu prodaje popularno sezonsko voće.

Komentara 4

TH
than
12:30 16.10.2019.

Malo u život u Beograd, pa malo nove tetovaže, silikoni... Živio sam do sada u neznanju. Moram priznati da nisam znao da prodavači mandarina po štandovima tako dobro zarađuju.

LI
liffalil
14:53 16.10.2019.

Dajte više s tom mandarinom ste stvarno dosadni...

Avatar nitko i ništa
nitko i ništa
12:52 16.10.2019.

ako Master kokoš (npr.Rihanna,Lady Gaga i sl.).kaže da je to sada u modi onda zna se,sve copy-paste kokoši na svijetu to moraju primjeniti na sebi...nemojte biti individue za sebe niti slučajno razmišljati vlastitom glavom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije