Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEPREPOZNATLJIVA GLUMICA

Kristen Stewart drastično promijenila izgled

met gala
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/3
08.03.2017.
u 10:32

Iako je do prije tri godine bila u vezama s muškarcima, navodno i s kolegom Robertom Pattinsonom iz "Sumraka",Kristen sad za sebe kaže da je "ponosna što je gay".

Godinama je bila poznata kao brineta s dugom kosom, frizurom s kojom smo je prvi put upoznali u "Sumrak sagi". No, sinoć je na premijeri filma "Personal Shopper" predstavila novi izgled s kojim su je mnogi jedva prepoznali.

Kristen Stewart (27) danas je plavuša potpuno izbrijane, kratke kose. Glumica je poznata po tome da na crvenom tepihu ne nosi haljine, pa je tako i ovog puta pozirala u topu i hlačama koje je kreirala Sally La Pointe. Iako je do prije tri godine bila u vezama s muškarcima, navodno i s kolegom Robertom Pattinsonom iz "Sumraka",Kristen sad za sebe kaže da je "ponosna što je gay". Trenutno je u vezi s manekenkom Stellom Maxwell.

 

 

 

#KristenStewart has a badass new buzz cut👏👏👏

A post shared by Marie Claire (@marieclairemag) on

>>Robert Pattinson i dalje u kontaktu s Kristen Stewart

Komentara 2

LI
liliZG
13:33 08.03.2017.

ne zna ta mala kaj želi, .. rekla bih da ima sreće što je natukla love pa sad može izvoditi , al možda bi bilo drugačije da nema te love koju je natukla, ..imala bi manje vremena za gluposti.

AU
austrougarskigeneral
14:04 08.03.2017.

lijepa je

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije