Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
najava nove sezone

Kris Jenner u suzama progovorila o Khloe: 'Teško mi je bilo gledati ju u boli'

kris jenner
Foto: Screenshot
1/9
24.09.2022.
u 21:00

Vijest o tome da Khloein dečko ima dijete s drugom slomila je ovu Kardashianku, a majka joj je bila potpora.

Najavljena je nova sezona reality showa ‘‘The Kardashians‘‘, a u najavnom videu može se vidjeti Kris Jenner u suzama. Jenner je progovorila koliko je patila zbog kćeri Khloe Kardashian i drame koja se događala u iščekivanju njezinog drugog djeteta. Naime, Kris je krajem kolovoza postala baka Khloeinu sinčiću Thoru, a to je drugo dijete koje Khloe ima s bivšim partnerom, košarkašem Tristanom Thompsonom.

Khloe i Thompson započeli su vezu 2016., a kćer True dobili su 2018. Par se rastao u lipnju 2021. jer se šuškalo kako je košarkaš vara na svakom koraku. Nekoliko mjeseci kasnije par se pomirio, a potom je konačan prekid uslijedio u siječnju ove godine nakon što je košarkaš dobio dijete s osobnom trenericom Maralee Nichols. Ta je vijest slomila Khloe koja mu je prešla preko njegove nevjere, no dijete s drugom ženom nije mu mogla oprostiti. O ovome Kris govori u novoj sezoni ovog reality showa koji se prikazuje na streaming servisu Hulu. Jenner kaže kako je gledala patnje kroz koje je prolazila Khloe, umjesto da se veseli dolasku druge bebe. 

- Teško je bilo gledati ju u boli - rekla je emotivna Jenner. U najavi može se vidjeti i kako će Kim govoriti o svojoj ljubavi, kao i kako se širi popularna obitelj.

Podsjetimo, prva sezona showa 'The Kardashian' prikazana je zimus, a radi se o showu koji je poznata obitelj pokrenula na drugoj platformi. Naime, show 'Keeping up With The Kardashians' događaje u ovoj obitelji pratio je kroz čak 20 sezona, a mnoštvo gledatelja pratilo ga je zbog drame i obiteljskih odnosa. U novom realityju obitelj je progovorila o nekim o temama o kojima se najviše pričalo te pokazala mnoštvo događaja koji su se odvijali iza zatvorenih vrata.

VIDEO Alen Vitasović o alkoholizmu: Nije me sram priznati da sam se liječio

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije