Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zadnje što je snimio

Kreću novi nastavci omiljene serije 'Lud, zbunjen, normalan' u kojima ćemo gledati i pokojnog Nadarevića

Foto: Nova TV
1/8
06.04.2021.
u 13:12

Subotom i nedjeljom od 21.15 sati na Novoj TV prikazuje se serija koja uživa velike simpatije publike.

Od subote, 10. travnja, na Novoj TV kreću novi nastavci omiljene serije "Lud, zbunjen, normalan". Serija koja privlači sve generacije gledatelja s novim epizodama vratila je neke stare likove koji su ostavili pečat hit-seriji. Šefika, kućna pomoćnica u novim nastavcima je dominantnija, čvršća, a njena riječ sada mnogo više znači u kući Fazlinovića.

U ulozi Šefike pratit ćemo glumicu Jasnu Žalicu. U ulozi Izeta i dalje ćemo prepoznati vrhunskog glumca Mustafu Nadarevića koji je u studenome prošle godine preminuo u 78. godini. Izetov unuk Džebra, kojeg utjelovljuje glumac Tarik Džinić, u novim nastavcima ima 18 godina i upisao je fakultet, no Džebra je sklon i upustiti se u sitne prevare, čime dokazuje da je od loze Fazlinovića. Damir, kojeg glumi sjajni Moamer Kasumović, vodi svoju privatnu ambulantu, no posao ga sve manje interesira. Marija, koju tumači glumica Tatjana Šojić, i dalje vodi San Remo, a kroz njega kao i kroz samu sezonu ove gledane serije proći će i cijeli niz epizodnih karaktera.

Osim Šefike, gledatelji će moći uživati u zgodama još jednog lika koji se vratio u ovoj sezoni – Čombe, kojega utjelovljuje Miraj Grbić, a osim njih, gledatelji će pratiti i zgode Izetove tek pronađene kćeri Jelene koju utjelovljuje sjajna Katarina Marković.

 

Komentara 11

Avatar Mali Berica
Mali Berica
13:59 06.04.2021.

Da mi je znati kome je ova serija omiljena, zaista neznam zašto već 15 godina teroriziraju Hrvate ovom kretenskom stranom serijom.

Avatar drug Joža
drug Joža
15:22 06.04.2021.

Osnovna ideja je dobra ali nakon toliko sezona kao da ti netko uporno podgijava staro jelo i stavlja ti na stol.

DA
DavLan5
13:40 06.04.2021.

M. Nadarevicu svaka cast ali ova serija je grozna. Ne znam tko to uopce financira?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije