Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Puno drame, pića...'

Kreće BBC-jeva serija o razuzdanim britanskim turistima u Hrvatskoj

Zrće
Foto: Dino Stanin/Pixsell
15.08.2017.
u 21:43

Reality prati grupu mladih koja kreće na svoje ljetno odredište, a redatelji obećavaju puno drame, pića i romanse

BBC u ponedjeljak počinje prikazivati seriju o mladim britanskim turistima u Hrvatskoj, objavili su u utorak britanski mediji.

Prema pisanju lista The Sun, online kanal BBC Three kreće s emitiranjem nove serije pod nazivom "Croatia 2017: The Brits Are Coming" (Hrvatska 2017.: Stižu Britanci).

Zrće
1/29

Show će pratiti "razuzdano partijanje mladih koji se okupljaju u najpopularnijem ljetnom resortu, Zrću u Novalji na otoku Pagu", piše Sun. 

Reality prati grupu mladih koja kreće na svoje ljetno odredište, a redatelji obećavaju mnogo drame, pića i romanse.

Jedan od sudionika nada se da će konačno okončati ljubavni trokut, a drugi prvi put putuje u inozemstvo bez roditelja. Među ostalim članovima "ekipe" su i poznati DJ-evi, navodi list.

Zrće
1/23

Nakon što je reality show "Love Island", prikazivan na komercijalnoj britanskoj tv mreži ITV2 ove godine postigao iznimnu popularnost, prestigavši po gledanosti i "Big Brothera" na Channelu 5, ostale britanske tv-mreže nastoje ponoviti njihov uspjeh, među njima i BBC Three koji će se okušati tim realityjem snimanim u Hrvatskoj. 

ITV-jev "Love Island" je završio je krajem prošlog mjeseca i pratio je šest mladih parova od kojih je jedan na kraju proglašen "najslađim" i za nagradu osvojio 50 tisuća funta.

Komentara 11

JO
jovanovic
22:17 15.08.2017.

ovo nisu britankeee nisu one ovako zgodne

IL
ilijan
22:47 15.08.2017.

To treba pojebati

ST
Startrack
23:54 15.08.2017.

Samo da potvrdim staje Jovanovic napisao u cjeloj britaniji nema dvi cure sa onako dobrim tjelom kao one dvi u prvoj slici. To nisu Britanke.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije