Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBJAVILI NATJEČAJ

Kraljica zapošljava! Ako želite živjeti u dvorcu Windsor, evo što su uvjeti

Foto: PA/Pixsell
1/10
07.05.2021.
u 23:00

U primarnom domu britanske kraljice Elizabete u tijeku je potraga za dijelom osoblja. U objavljenom natječaju na službenim stranicama kraljevske obitelji iznijeli su detalje pozicije na kojoj zapošljavaju.

Ako želite živjeti u dvorcu Windsor, ovo je možda prilika za vas. Naime, kraljica Elizabeta je na službenim stranicama kraljevske obitelji objavila natječaj za posao vrtlara u njezinoj primarnoj rezidenciji u spomenutom dvorcu napomenuvši kako se radi o punom radnom vremenu te live-in aranžmanom.

S obzirom na život u dvorcu Windsor, budućem zaposleniku omogućeni su obroci, a potrebne vještine izlistane su u ostatku objave koja je prisutna na stranici uoči ljetnih mjeseci kada se Dvorac otvara za javnost nakon što 17. svibnja popuste protuepidemijske mjere u Velikoj Britaniji.

Foto: PA/Pixsell

Vrtovi za koje bi se brinuo vrtlar ili vrtlarica dizajnirao je kraljičin pokojni suprug princ Philip 1971. godine, a sadrži više od 3500 mirisnih ruža raspoređenih u grmove osam različitih vrsta.

- Pridruživši se malom timu profesionalnih vrtlara, omogućit ćete Kraljveskim vrtovima i okolnim prostorima njegu po najvišem standardu - stoji u opisu zahtjeva Kraljice nabrajajući da to uključuje običnu košnju, sijanje i promatranje zasađenog, oblikovanje postojećeg bilja...

Inače, dvorac Windsor je najveći naseljeni dvorac na svijetu s oko 1000 soba te se prostire na 484 tisuća kvadratnih metara. Unatoč tome što su posjetitelji kroz protekle godine dobili tek maleni uvid u ovaj posjed, većina vrtova ostali su zatvoreni za javnost, do prošle godine. 

VIDEO Petar Grašo i Danijela Martinović prekinuli su nakon 24 godine veze

 

Komentara 2

Avatar lola lola
lola lola
02:47 08.05.2021.

Ne vjerujem da je bas tako lako dobiti posao jer ocito traze samo najbolje koji dobro znaju kako se brinuti o kraljicinim ruzama. Tako da je nula sansi da bude dobio bilo tko tko nije iz tog kruga.

MA
maliplenk
02:35 08.05.2021.

Zar vi stvarno mislite da su ovo svi uvjeti ?!?! Prvo čovjek treba proći sve sigurnosne provjere (znači teško da će upasti netko tko nije Englez), a ovo sve je totalno nebitno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije