Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
S kraljevskih dvora

Kraljica se već vratila na posao, a dogodio se pomak u odnosu Williama i Harryja

Foto: Reuters/Pixsell
1/5
14.04.2021.
u 12:19

Iako je najavljeno kako će nakon smrti supruga kraljica biti u žalosti, ona se već vratila svojim kraljevskim obvezama.

Četiri dana nakon smrti supruga vojvode od Edinburgha kraljica Elizabeta vratila se svojim kraljevskim obvezama. Kraljica je u utorak bila domaćin ceremonije umirovljenja višeg časnika kraljevskog domaćinstva. Iako je najavljeno kako će nakon smrti supruga kraljica biti u žalosti i neće obavljati svoje dužnosti, inzistirala je da bude prisutna na oproštaju od grofa Peela koji je 14 godina bio na toj dužnosti i koji je vodio i organizaciju pogreba princa Philipa koji je preminuo 9. travnja u 100. godini i čiji će se pogreb održati 17. travnja u dvorcu Windsor.

Prema informacijama koje donose britanski mediji, kraljica će tijekom mise i pogreba svog supruga sjediti sama i s maskom na licu zbog mjera koje su na snazi tijekom pandemije koronavirusom. Princ Harry bit će prisutan na djedovu pogrebu i moći će izaći iz izolacije prije vremena ako njegov test na koronavirus bude negativan. Nakon što je stigao iz SAD-a u Veliku Britaniju, princ Harry bi trebao biti u izolaciji deset dana, a ako mu test bude negativan, moći će biti prisutan na pogrebu.

Navodno se po dolasku u London prvi put nakon nekoliko mjeseci čuo i s bratom Williamom s kojim već dulje vrijeme ne komunicira i odnosi su im narušeni otkako su Harry i njegova supruga Meghan Markle odlučili odstupiti od svojih kraljevskih dužnosti i preseliti se u Kaliforniju. Britanski mediji pišu kako je Kate Middleton, supruga princa Williama odlučila preuzeti ulogu mirotvorca u ovom sukobu braće i učinit će sve da se pomire. 

Princ Philip zbog ljubavi odrekao se vjere, a pratio ga je i glas preljubnika

 

Komentara 4

ZV
zvorano01
20:56 14.04.2021.

Oni su definitivno nepotrebni u današnjem svijetu. Novac koji se troši na tu obitelj mogao bi riješiti puno problema u gladnom svijetu.

Avatar vratar3
vratar3
12:43 14.04.2021.

A da li se dogodio pomak u odnosu princ Andrew - Epstein!?? čemu taj medijski blackout?? pa pišite o tim pedofilčinama smrdljvim da ljudi vide tko su i što su!

DS
ds
12:49 14.04.2021.

Kraljica se vratila na posao???Po Bogu ,sta ta Baba uopce radi?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije