Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izvan kontrole

Kraljica iselila iz palače, cijeli dvor u panici

Kraljica Elizabeta II.
Foto: Press Association/PIXSELL
1/4
24.06.2019.
u 13:36

Kraljica Elizabeta II. privremeno se iselila iz Buckinghamske palače jer je navodno u šoku zbog situacije koja je izmaknula kontroli

Kraljica Elizabeta II. odlučila je napustiti Buckinghamsku palaču. Spakirala je kovčege i privremeno iselila iz dvora, a u pomoć su joj pritekli i stručnjaci koji nastoje riješiti širenje glodavca. Naime, upravo je najezda miševa i štakora razlog koji je kraljicu natjerao na privremeni bijeg, piše britanski The Sun.

Nakon što se kuhinjsko osoblje požalilo na pojavu glodavaca u kuhinji, pozvane su službe za deratizaciju i dezinsekciju počelo je rješavanje ozbiljnog problema postavljanjem jakih otrova. Međutim, izvor blizak kraljevskoj obitelji za isti medij rekao je da je osoblje dvora naviknulo viđati male smeđe miševe u palači i da će se ovaj problem teško riješiti.

Glasnogovornici Agencije za kontrolu štetočina priznali su kako su dugorepi glodavci postali imuniji na otrov koji su koristili u ovakvim slučajevima.

Nekoliko mjeseci ranije stanovnici Eaton Squarea, kvarta koji je udaljen samo nekoliko kilometara od Buckinghamske palače, žalili su se na invaziju štakora koji su uobičajena pojava u starim zgradama diljem Londona. Sanitarno osoblje zabrinuto je zbog vjerojatnosti da su štakori postali imuni na otrov koji se upotrebljava. 

Pogledajte kako je Meghan otkrila svoju trudnoću!

Komentara 30

DU
Deleted user
14:00 24.06.2019.

Ma da je samo cijeli dvor, to bi još i išlo. Ali evo: SVI SMO U PANICI! Ja sam u šoku u nevjerici, društvene mreže gore, kaos na internetu...joj! 😁

DO
domxerex
14:10 24.06.2019.

Gospodo i/ili drugovi ljevičari odlučite se jeste li komunisti ili ste rojalisti!? Ne može oboje istovrmeno. Ako ne vjerujete idite pitati didove koji su se borili protiv okrunjenih glava a na čiju pobjedu '45. se tako silno pozivate dok slinite za kraljevskom obitelji. Sramota!

Avatar comandante
comandante
15:47 24.06.2019.

Tko placa ovu babu i njezinu djecu? Od cega oni zive?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije