Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Datum je 19. svibnja

Kraljica i službeno dala svoj blagoslov princu Harryju i Meghan Markle

Harry i Meghan u Notinghamu
Foto: Press Association/PIXSELL
1/4
15.03.2018.
u 15:34

Kraljica Elizabeta službenom izjavom danas je i službeno dala odobrenje za vjenčaanje svog unuka i poznate glumice.

Kraljica Elizabeta dala je i službeno odobrenje za vjenčanje svog voljenog unuka princa Harryja i glumice Meghan Markle, piše The Sun.

Danas je i službeno objavljeno kako je kraljica dala i službeno odobrenje za vjenčanje koje će se održati 19. svibnja. Meghan očito ima dobar utjecaj na kraljicu koja je konačno odlučila popustiti i prekršiti određene tradicionalne običaje. Pristala je tako i da 1200 osoba iz puka bude prisutno vjenčanju u Windsoru. Ipak kraljica nije bila popustljiva kada je u pitanju jedna stvar, a to je tko će Meghan pratiti do oltara.

Glumica je htjela da to bude njena majka, ali kraljica ne odustaje od tradicije koja nalaže da muška osoba mora mladenku dovesti do oltara i to bi mogao biti princ William.

Harry i Meghan u Notinghamu
1/6

Komentara 1

Avatar Amfilohije von kradilofije
Amfilohije von kradilofije
17:59 15.03.2018.

Dobro pa se kraljica odlučila za vrhunska hrvatska vina jer se ništa ne prepušta slučaju !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije