Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bez pogovora

Sve žene u kraljevskoj obitelji u javnosti moraju slijediti ovaj modni detalj

Foto: PA/Pixsell
1/7
17.02.2018.
u 11:48

Kraljica ne odstupa od jednog pravila u odijevanju koje se tiče ženskih članica obitelji. Naime, sve u javnosti moraju nositi prozirne najlonke.

Kraljica Elizabeta progledala je kroz prste tome što se buduća supruga njenog unuka, princa Harryja ne drži baš svih pravila kraljevske obitelji, ali postoji jedno pravilo kojeg će i Meghan Markle morati poštivati.

Modni stil ženskih članica kraljevske obitelji mora biti elegantan ali neupadljiv i zato je ženama ove obitelji zabranjeno da se u javnosti pojavljuju  s crvenim ružom na usnama i noktima nalakiranima crvenom bojom. Jedno od pravila u odijevanju jako je važno kraljici Elizabeti, piše Marie Claire,  a to je da članice kraljevske obitelji ne smiju u javnost bez prozirnih najlonki. 

- Pripadnice kraljevske obitelji u javnosti nikada nećete vidjeti bez najlonki. To je sigurno jedino postojano pravilo koje kraljica zahtjeva da se poštuje rekla je Victoria Arbitre, stručnjakinja za kraljevska pitanja. 

Kate Middleton, supruga princa Williama ovo pravilo poštuje i prozirne najlonke uvijek nosi i u javnosti se gotovo uvijek pojavljuje u haljinama i suknjama.

S druge pak strane ne možemo reći koliko se glumica Meghan Markle pridržava ovog pravila jer je u svim dosadašnjim pojavljivanjima u javnosti kao članica kraljevske obitelji nosila ili duge hlače ili duge suknje. 

1/12

Komentara 4

Avatar PlenKiMoon
PlenKiMoon
12:24 18.02.2018.

Reptil voli ŠKRLJAKE!

Avatar crazy_bat
crazy_bat
17:05 18.02.2018.

Otkada su čarape modni detalj? Onaj tko je ovo piskarao nek si nađe drugu profesiju!

DU
Deleted user
12:10 17.02.2018.

Ogolili ste stanovništvo Afrike,Indije i Indokine, sad možete lagodno živjet.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije