Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DONIRALA SREDSTVA

Kraljica countryja postala je kraljica cjepiva: Dolly se cijepila i promijenila tekst svog velikog hita

Dolly Parton
Foto: Instagram
1/6
04.03.2021.
u 11:43

- Konačno ću dobiti cjepivo, tako sam uzbuđena. Čekam već neko vrijeme, dovoljno sam stara da ga dobijem i dovoljno sam pametna da ga dobijem. Želim reći svima da i vi to trebate učiniti, kazala je Dolly parton

Country diva Dolly Parton  (75) u travnju prošle godine donirala milijun dolara (oko šest milijuna i 300.000 kuna) za istraživanje cjepiva protiv korona virusa i njezina donacija tada je uvelike pomogla razvoju cjepiva Moderna. Pjevačica se jučer i cijepila tim cjepivom, a kako je kazala obožavateljima u videu snimljenom iz Medicinskog centra Sveučilišta Vanderbilt u Nashvilleu u državi Tennessee, čak je i promijenila jednu od njenih pjesama kako bi odgovarala prigodi.

Tako je jedan od njenih najpoznatijih hitova "Jolene" dobio novi tekst: "Cjepivo, cjepivo, cjepivo, cjepivo, molim vas, nemojte oklijevati. Cjepivo, cjepivo, cjepivo, cjepivo, jer kad jednom umrete, to je malo prekasno ".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dolly Parton (@dollyparton)

- Konačno ću dobiti cjepivo, tako sam uzbuđena. Čekam već neko vrijeme, dovoljno sam stara da ga dobijem i dovoljno sam pametna da ga dobijem. Želim reći svima da i vi to trebate učiniti. Mislim da se svi želimo vratili u normalu, što god to bilo. Samo želim ohrabriti svih, jer čim se počnemo osjećati bolje, prije ćemo se vratiti u normalu, rekla je u videu. 

Parton, koja uživa u glazbenoj karijeri duljoj od pet desetljeća, poznata je po svojoj filantropiji. Osnovala je dobrotvornu organizaciju pod nazivom Imagination Library 1995. godine, koja šalje knjige djeci širom svijeta u nastojanju da poboljša dječju pismenost.

U siječnju je odbila pozive da se njezin kip postavi u njezinoj matičnoj državi. Demokratski kongresmen John Mark Windle predložio je prijedlog zakona za njezinu počast na području Kapitola u Nashvilleu.

- S obzirom na sve što se događa na svijetu, mislim da u ovom trenutku nije primjereno stavljati me na pijedestal, kazala je Parton. 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije