Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jen Selter

Kraljica belfija u Splitu poručuje: Ne uspoređujte se s drugima, uživajte u sebi

Foto: Instagram
1/9
14.07.2018.
u 07:00

Atraktivna 24-godišnjakinja, ponosna vlasnica titule „najbolje stražnjice Instagrama“, u Splitu je potpisivala autograme, snimala selfije, ali i odgovarala na brojna medijska pitanja.

Kraljica belfija i najveća fitness influencerica na svijetu Jen Selter stigla je u Hrvatsku gdje se družila sa svojim fanovima.

Atraktivna 24-godišnjakinja, ponosna vlasnica titule „najbolje stražnjice Instagrama“, u Polleo Sport poslovnici u CCO Splitu potpisivala je autograme, snimala selfije, ali i odgovarala na brojna medijska pitanja...

– Nakon srednje škole zaposlila sam se u teretani jer nisam znala što bih dalje. U to sam se vrijeme borila s anksioznosti, pa sam počela vježbati. Nakon tjelovježbe bih se osjećala sjajno, sav stres je izašao kroz znoj i jednostavno sam se zaljubila u to. Prvotno je to bio hobi, koji se poslije pretvorio u posao, što je predivno – rekla je o svojim počecima Jen Selter.

– Ne biste se trebali uspoređivati s onim što vidite na internetu. Ono što influenceri objavljuju najbolje je od najboljeg. Ne uspoređujte se ni s kim – poslala je na kraju poruku svim ženama nesigurnima u vlastiti izgled.

1/20
Ključne riječi

Komentara 4

OB
ObrenM
07:27 14.07.2018.

Di su BABE i ostale feministicko-lezbiske udruge?Ovakove trebaju stititi same od sebe,a ne od muskaraca.Zastita od muskaraca vodi u lezbo-pederska partnerstva sto je EU u interesu.Mozda ce uskoro poceti "proizvoditi" u 3D -djecu-nazdravlje!

Avatar Zloćo Mlađi
Zloćo Mlađi
07:11 15.07.2018.

Veličina XL taman po mom ukusu Ocjena za dupe čista desetka.....

Avatar Peterančan
Peterančan
17:24 14.07.2018.

Kaj to nije sto put ljepše vidjeti i čitati nego o raznim stazićima, grbinima, buljavima, bernardincima....? Bravo VL!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije