Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi razdor

Kraljevska obitelj ponovno u svađi, Charles i William se srame zbog Harryjeve odluke

Foto: PA/Pixsell
1/6
11.10.2019.
u 12:21

Kroničar kraljevske obitelji, Richard Palmer tvrdi da ih nitko ne podržava u toj odluci, te da se srame svega što su mladi vojvode do sada napravili.

Harry i Meghan, vojvode od Sussexa, uspjeli su ponovno razbjesniti članove svoje obitelji. Navodno nisu razgovarali o svojoj odluci da tuže britanske tabloide s ostatkom obitelji što je izazvalo najnoviji razdor.

Kroničar kraljevske obitelji, Richard Palmer tvrdi da ih nitko ne podržava u toj odluci, te da se srame svega što su mladi vojvode do sada napravili.

Spominje i da je William potpuno odbacio svog brata, a da su se Charles i Camilla udaljili od njih.

Podsjetimo Harry je tužio Daily Mirror, The Sun i News of the World jer su mu navodno prisluškivali telefon. To je potvrdila i Buckinghamska palača. Meghan je podnijela tužbu protiv tabloida Mail on Sunday jer su bez njezine dozvole objavili pismo koje je napisala svome ocu Thomasu.

Pogledajte koji je detalj otkrio da je Meghan Markle trudna:

 

Komentara 9

Avatar Strangethedreamer
Strangethedreamer
13:19 11.10.2019.

Joooj, šta će tek bit kad budu dijelili onih par hektara zemlje i komadić šume kraj klijeti! A o tom kom će koji kat, komu garaža, a komu ćaćin stari wolksvagen da i ne govorimo. Letjet će perje!

Avatar ZLO
ZLO
13:09 11.10.2019.

Oni da se srame ... mos misliti, ne izlaze iz Luce vec sedan dana od silnog srama

BA
batman
16:44 11.10.2019.

Ha,ha kurče.a obitelj.Koja smeća masonska.👅👅👅👅👅

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije