Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zbilja će to učiniti?

Kraljevska obitelj je zaprepaštena i zbog ovoga opet pokazuju prstom u Meghan i Harryja

Foto: NISYND/Pixsell
1/6
02.03.2021.
u 11:06

Harry i Meghan dali su intervju Oprah Winfrey i javnost u Velikoj Britaniji očekivala je kako će se odgoditi emitiranje tog intervjua s obzirom na loše zdravstveno stanje princa Philipa, ali CBS ne odustej od emitiranja.

Zdravstveno stanje princa Philipa još uvijek se nije popravilo i premješten je u drugu bolnicu kako bi mu napravili pretrage zbog ranijih srčanih problema i nastavili liječiti infekciju. Suprug kraljice Elizabete više od tjedan dana je na bolničkom liječenju i zato se britanska javnost pobunila kada je najavljeno kako su princ Harry i Meghan Markle dali ekskluzivni intervju Oprah Winfrey koji će CBS emitirati 7. ožujka.

Velika većina smatra neprimjerenim emitiranje intervju u kojem princ i američka glumica otkrivaju svoje razloge napuštanja Velike Britanije i kako ih je pritisak tamošnje javnosti i medija doveo do odluke da napuste kraljevske dužnosti i presele se u Ameriku. Sudeći po isječcima iz intervju s Oprah, koji su objavljeni na YouTubeu Harry i Meghan reći će istinu koju su držali za sebe zadnjih godinu dana otkako su otišli iz Londona. Izvori bliski kraljevskoj obitelji izjavili su kako je obitelj poprilično zaprepaštena i u šoku što će se ovaj intervju emitirati dok je vojvoda od Edinburga u bolnici i u lošeg je zdravlja. Smatraju to nepoštivanjem obitelji i boje se što bi se moglo dogoditi ako se princu Philipu pogorša zdravstvena situacija.

CBS poručuje kako nema odustajanja od prikazivanja u zakazanom terminu iako su neki to tražili, ali nisu rekli je li princ Harry tražio od njih da se intervju povuče dok se ne smiri situacija sa zdravljem njegova djeda ili je taj potez povukla Oprah koja je bliska prijateljica Harryja i Meghan. Televizijska kuća CBS od reklama koje će biti prikazane tijekom intervju već je zaradila milijune dolara i zato ne namjeravaju odgoditi prikazivanje intervju bez obzira na zdravstveno stanje 99-godišnjeg princa Philipa. Kraljevska obitelj svakako ovu vijest nije primila dobro i još jednom upiru prstom u Harryja i Meghan. 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije