Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije dobro

Kraljevska obitelj je zabrinuta, princeza ima koronavirus i loše se osjeća

Lady Gabriella Windsor wedding
Foto: Hugo Burnand/Press Association/PIXSELL
1/4
24.11.2020.
u 23:00

Princeza Michaela od Kenta zarazila se koronavirusom i visoka temperatura, groznica i malaksalost neki su od simptoma koje ima već tri tjedna.

Princeza Michaela od Kenta zarazila se koronavirusom, piše Daily Mail i dodaju kako je 75-godišnja princeza u samoizolaciji u Kensingtonskoj palači. Visoka temperatura, groznica i malaksalost neki su od simptoma od kojih pati princeza koja je udana za princa Michaela od Kenta, prvog rođaka kraljice Elizabete. Prije tri tjedan koronavirusom zarazila se njezina zaposlenica koja joj vodo kućanstvo i ubrzo je simptome počela pokazivati i princeza i sada je već dva tjedna loše i kraljevska obitelj je zabrinuta za njezino zdravlje.

Princeza od Kenta nije jedina članica kraljevske obitelji koja je oboljal od koronavirusa, jer ovim virusom krajem ožujka se zarazio i princ Charles. On je imao jako blage simptome i nije tako dugo imao siptome. Od koronavirusa navodno je u travnju također bio zaražen koronom, ali tu vijest je kraljevska obitelj čuvala u tajnosti. Tek su prije mjesec dana se pojavili napisi kako je i William imao koronu, ali on to nije htio komentirati.

Inače, princezu Michaelu od Kenta javnost dobro pamti po tome što je prije tri godine na večeri kod kraljice nosila broš 'Blackamoor' koji simbolizira robovlasništvo. Na toj večeri bila je prisutna i Meghan Markle, supruga princa Harryja i mnogi su protumačili kako je princeza željela Meghan poslati određenu poruku te da ju je uvrijedila. Michaela od Kenta se nakon nekoliko dana prozivanja po medijima svima ispričala jer je odabrala taj broš za večeru.

Ključne riječi

Komentara 3

PA
Pajo
06:29 25.11.2020.

Hahaha, koji clanak!

Avatar Tombstone
Tombstone
02:26 25.11.2020.

Bros simbolizira robovlasnistvo????? Daj disite malo

DU
Deleted user
00:52 25.11.2020.

Što reći na ovo?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije