Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nevolje u raju

Kraj ljubavi? Je li ovo konačni dokaz da Severina i Kojić više nisu zajedno?

Severina i Igor Kojić
Foto: Instagram
1/7
31.05.2020.
u 13:23

Igor je nakon toga obrisao profilnu fotografiju na Instagramu, a da nešto nije u redu vidljivo je i po tome da su se oboje otpratili na toj društvenoj mreži. Naime, dosad su oboje samo pratili jedno drugog - Igor Severinu, a Severina Igora. Odnedavno ni Igor ni Severina više ne prate nikog.

Je li došlo do kraja ljubavi između Severine i Igora Kojića? Srpski mediji su još prije dva tjedna pisali kako je došlo do velike svađe između bračnog para, a Severina je nakon toga spakirala torbe i vratila se u Zagreb. Povod je, kako piše Informer, svađa oko bazena u Kebinoj kući, kojeg je pjevačica željela renovirati.

- Tražila je da za dvorište kupe veliku garnituru i ležaljke kako se bi mogla sunčati i slikati za Instagram. Imala je zamjerke i na Kebin bazen, pa je predložila da i njega preurede, stave nove pločice i napune ga morskom vodom. E tada je Kojićima puknuo film - kazao je izvor za Informer. 

Foto: Instagram screenshot

Igor je nakon toga obrisao zajedničku profilnu fotografiju na Instagramu, a da nešto nije u redu vidljivo je i po tome da su se oboje otpratili na toj društvenoj mreži. Naime, dosad su oboje samo pratili jedno drugog - Igor Severinu, a Severina Igora. Odnedavno ni Igor ni Severina više ne prate nikog. 

Severina i Igor Kojić
1/10

Kojić je jučer na Instagramu postavio, pa odmah i uklonio i fotomontažu. Na njoj je bio zagrljen sa Severinom, a Milan Popović je vrebao iz grmlja. 

Foto: Instagram screenshot

-  Generalni pokrovitelji mog braka, iz pouzdanih šumskih izvora - napisao je Kojić, koji je uz montažu nadodao i pjesmu "Namćor" Đorđa Balaševića u kojoj su stihovi  'Al' tebe volem, to je fakat, ti si mi ljubav jedina'. Mnogi su tu poruku protumačili kao poruku za Severinu. Kojić je uz to označio i dva medija iz Srbije i Hrvatske, uz prigoni hashtag "Dosta ako Boga znate". 

 

 

Ključne riječi

Komentara 16

DU
Deleted user
14:12 31.05.2020.

bez novaca i prangije ..i bile boje ..nema nista..

IM
Immanuell
14:52 31.05.2020.

Sevka ne može ni sa kim....... Težak karakter itgleda. Nemoguće da baš nijedan ne valja, a ona sva krasna......

DU
Deleted user
14:12 31.05.2020.

bez novaca i bile boje ..nema nista..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije