Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nazvao ga je

Kralj Charles zabranio je Harryju da Meghan dođe s njim u Balmoral: 'Nije prikladno da bude ovdje u teškim trenucima'

Princ Harry i Meghan Markle
Foto: REUTERS
1/12
10.09.2022.
u 11:20

U Balmoral su stigli prinčevi William, Edward, Andrew i Harry, a mnoge je začudilo što Elizabetini unuci nisu došli sa svojim suprugama.

Nakon što je u četvrtak u 97. godini preminula kraljica Elizabeta, njen sin postao je kralj, te je sada poznat kao Charles III. On je navodno bio s majkom kad je umrla, tvrde britanski mediji, uz princezu Anne bio je jedini uz nju kad je izdahnula. U Balmoral su stigli prinčevi William, Edward, Andrew i Harry, a mnoge je začudilo što Elizabetini unuci nisu došli sa svojim suprugama. 

Britanski mediji pisali su, kada je objavljeno da se kraljica osjeća loše, kako su i Harry i Willam na putu za Balmoral sa svojim suprugama Kate i Meghan, a glasnogovornik Sussexa potvrdio je da će Marke biti tamo. 

Ipak, to se nije dogodilo. Mediji sada tvrde da je Charles napomenuo Harryju kako ne bi bilo dobro da Meghan dođe i kako bi uz Elizabetu trebali biti samo članovi najuže obitelji

"Charles je rekao Harryju da nije ispravno ni prikladno da Meghan bude u Balmoralu u tim teškim trenucima. Naglašeno mu je da Kate ne ide i da bi se trebali zaista ograničiti na najužu obitelj. Charles je vrlo, vrlo jasno rekao da Meghan neće biti dobrodošla" izjava je izvora za britanske medije. 

No, da želi biti u dobrim odnosima sa sinom i njegovom suprugom, kralj Charles je otkrio u svom prvom govoru s novom titulom. 

"Želim izraziti svoju ljubav prema Harryju i Meghan dok nastavljaju graditi svoje živote u inozemstvu", kazao je Charles. 
Podsjetimo, Harry se Meghan preselio u Sjedinjene Države te su njegovi odnosi s članovima obitelji vrlo nategnuti

VIDEO Kako se kraljičino zdravstveno stanje postupno pogoršavalo nakon smrti princa Philipa, njene najveće ljubavi

Komentara 5

NV
novo vriijeme
22:41 10.09.2022.

Taj Henry nije svoj dovesti tu glumičicu ženi na umoru koju je ta ista ogovarala za milijun dolara u Oprah emisiji. Jel glup ili bezobrazan.

DU
Deleted user
09:08 11.09.2022.

Obitelj u kojoj su maškare svaki dan, sudeći po slikama.

Avatar zidam spremno
zidam spremno
22:27 10.09.2022.

Da sam ja Harry, javno bi ga odyebo preko novina uz izjavu da mi je zena koju sam odabrao za zivotnu partnericu i majku moje djece, deset puta vaznija i od oca i od bake, pa bili oni i kraljevi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije