Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije dugo potrajalo

Krah još jedne ljubavi! Pamela Anderson predala papire za razvod, propao joj i peti brak

21.01.2022.
u 09:28

Pamela i Dan vjenčali su se na Badnjak 2020. godine nakon što su zajedno bili u lockdownu zbog pandemije.

Kanadsko-američka glumica, producentica i model Pamela Anderson (54) ponovno je slobodna. Nakon samo 13 mjeseci zvijezda serije Spasilačka služba odlučila je okončati svoj brak s Danom Hayhurstom.  Pamela je zahtjev za razvod podnijela u svojoj rodnoj Kanadi gdje se prošle godine preselila sa suprugom.

Pamela i Dan vjenčali su se na Badnjak 2020. godine nakon što su zajedno bili u lockdownu zbog pandemije. Izvori bliski Pameli kažu da "ona voli i živi autentično" te da je pandemijska romansa gotova. Glumica se navodno iselila iz doma koji je dijelila s Danom. Pameli je on bio peti suprug, a prije njega u braku je bila četiri puta.

Foto: Profimedia

Prvi brak bio joj je s Tommyjem Leejem, s kojim ima sinove Brandona i Dylana, nakon njega 2006. udala i za Kid Rocka, zatim se dva puta udavala za glazbenog producenta Ricka Solomona, prvo 2007., no taj je brak naposljetku poništen, te zatim ponovo 2013.  U siječnju 2020. Anderson u bračnu luku uplovila je s Jonom Petersom, s kojim je u braku bila samo 12 dana.

- Svugdje ima lijepih djevojaka, mogao sam imati koju želi, a ja sam 35 godina čekao Pamelu. Ona me čini divljim, na dobar način - govorio je Peters nakon vjenčanja. Inače, ovaj producent najpoznatiji je po radu na obje verzije filma "Zvijezda je rođena", iz 1978. i 2018., kao i filmu "Flashdance". Nakon kraha s Pamelom Peters se vratio bivšoj zaručnici koju je ostavio upravo zbog Pamele. 

VIDEO Pogledajte tko je nominiran za Večernjakovu ružu u kategoriji glumačkog ostvarenja godine 

Ključne riječi

Komentara 4

AR
arni63
11:06 21.01.2022.

aj dok je bila mlada,ali sad pod stare dane...

MV
marin.v
14:02 22.01.2022.

Pameli je on bio peti suprug, a prije njega u braku je bila četiri puta.

LI
liliZG
18:44 21.01.2022.

šesta sreća;)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije