Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
razvodi se

Krah braka nakon 7 godina! Činilo se da je sve idilično, no najpoznatijoj reality zvijezdi je prekipjelo

Foto: Youtube screenshot
1/8
06.01.2021.
u 09:24

Već nekoliko tjedana ranije otkriveno je da uskoro bivši supružnici više ne žive zajedno, a priču je prvu u javnost pustila mreža 'E News' na čijem se kanalu i prikazuje show Keeping up with the Kardashians, te su zbog toga prvi na izvoru svih novosti o slavnoj obitelji.

Nakon sedam godina naizgled skladnog i sretnog braka, razvode se reality zvijezda i poduzetnica Kim Kardashian i reper Kanye West.

Već nekoliko tjedana ranije otkriveno je da uskoro bivši supružnici više ne žive zajedno, a priču je prvu u javnost pustila mreža 'E News' na čijem se kanalu i prikazuje show Keeping up with the Kardashians, te su zbog toga prvi na izvoru svih novosti o slavnoj obitelji. Mnogi obožavatelji odmah su pomislili kako je riječ o razvodu, no Kardashiani su tvrdili da oboje samo trebaju malo odmora. 

Ipak, sada su brojni izvori bliski obitelji potvrdili da je razvod neizbježan. Kim više ne nosi bračni prsten, a Kanye se potpuno preselio na svoj ranč u Wyomingu. 

- Kim je zamolila Kanyea da ode u Wyoming kako bi mogli poraditi na svojim problemima, živjeti odvojeno i sve oko razvoda srediti u tišini. Njoj je prekipjelo - kazao je izvor blizak obitelji. 
Jedna od najpoznatijih reality zvijezda objavila je ove godine da nakon 20 godina prestaju snimati show 'Keeping up with the Kardashians koji ih je proslavio, a prije nekoliko dana je prodala udio u svojoj tvrtki KKW Beauty globalnoj beauty kompaniji Coty, koji su joj za 20 posto dali 200 milijuna dolara. 

Istoj kompaniji je sav svoj udio prodala i njezina sestra Kylie Jenner.

Rijetki parovi prežive kobnu sedmu godinu braka, a čini se da je to presudilo i Westovima. Kim će pokušati riješiti sve potajno, no Kanye, poznat po tiradama na društvenim mrežama, ali i na koncertima, najvjerojatnije neće dopustiti da cijela ova situacije prođe mirno.    

 

Komentara 1

MO
montello
18:42 06.01.2021.

bili su non stop u medijima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije