Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zaokružili ga na izborima

Kotiga zahvalio svojim glasačima i otkrio svoju viziju Hrvatske: 'Bio bi dobar precjednik'

Foto: Instagram
1/7
06.01.2020.
u 19:40

Omiljeni kvizoman Dean Kotiga putem Instagrama zahvalio se na podršci i svim svojim pratiteljima uputio i jednu važnu poruku.

Na jučerašnjim predsjedničkim izborima glasove je, unatoč tome što nije bio na popisu, dobio i lovac iz Potjere Dean Kotiga. On se na svom Instagramu pohvalio listićima koje su mu slali obožavatelji koji su htjeli da nam novi predsjednik bude upravo on.

'Mislim da bi on bio baš ono dobar precjednik', 'Dean Kotiga najveći lokalni, ako ne i regionalni influencer', pisali su obožavatelji na biračkom listiću ispod broja 2. na kojem se nalazila Kolinda Grabar-Kitarović.

Omiljeni kvizoman putem Instagrama zahvalio se na podršci i svim svojim pratiteljima uputio i jednu važnu poruku.

- Šteta što Instagram limitira deset fotografija, jer ih je pristiglo mnoooogo više. Hvala svim sljedbenicima, svaki glas je bitan, učinimo Hrvatsku boljom ako ne i dobrom zemljom! - poručio im je Kotiga kojeg na Instagramu prati gotovo 37 tisuća pratitelja.

Ključne riječi

Komentara 3

BL
blabla123
20:49 06.01.2020.

još kada bi njegovi obožavatelji naučili pisati....

JB
Jednonogi.Brabonjak
20:04 06.01.2020.

Slika govori više od tisuću riječi.

GO
gordana93
22:00 06.01.2020.

i jos nepismen,super

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije