Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAT NA INSTAGRAMU

Kotiga u novom sukobu: 'Izbrisala je sve komentare osim onih o njenoj lijepoj guzici'

Foto: Instagram
1/6
16.01.2020.
u 09:43

Nakon što je jučer uputio dobronamjerne komentare kolegici influencerici Pauli Sikirić, Potjerin lovac se, čini se, zamjerio i Hani Hadžiavdagić Tabaković

Nastavlja se drama lokalnog, ako ne i regionalnog influencera Deana Kotige, poznatog lovca iz Potjere. Nakon što je jučer imao neobičan sukob s kolegicom influencericom Paulom Sikirić, Kotigi se slično dogodilo i s regionalnom influencericom Hanom Hadžiavdagić Tabaković. 

Podsjetimo, Dean je jučer dobronamjerno upozorio na opasnost od sjedenja na hladnom betonu ispred zgrade Pravnog fakulteta u Zagrebu. Ona mu je odgovorila: "Baba Duška, jesi li to ti", a potom su se s podsmijehom nadovezali i njezini pratitelji. Paula je nakon toga počela objavljivati videozapise u kojima razgovara s babom Duškom, a Dean joj se ispričao, kazavši kako nije mislio ništa loše. 

Kotiga je nakon toga sličnu poruku uputio i Hani Hadžiavdagić Tabaković, koja je objavila fotografiju na kojoj pozira na snijegu poprilično oskudno odjevena. Dean joj je napisao da će se prehladiti, a ona mu je obrisala komentar. 

– Ja sam samo napisao da se ne prehladi,a  ona je izbrisala te komentare i ostavila samo one koji govore o njenoj lijepoj  guzici, i to nije fer da se neki komenari brišu. A vi svi koji mi šaljete negativne komentare o njoj, reći ću da to nije lijepo, i dalje brinemo za nju iako se oholo ponaša prema svima nama. Moji osjećaji su malo narušeni – rekao je Dean u Instagram Storyju i objavio poruke iz inboxa.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Zatražio je od Hane službeno očitovanje, a ona mu je samo namignula. 

Nakon toga uslijedio je i novi šok za Kotigu, budući da je Paula Sikirić obrisala sve videozapise iz prethodnog dana. 

– Upravo mi je netko javio da je Paula izbrisala video gdje priča s babom Duškom i moj komentar tamo gdje hladi guzicu na betonu. Meni je sad drago da me se uzima u obzir, ali ne bih htio da izbrišete i svoje profile, naša influencerska scena puno bi izgubila da izbrišete svoje profile – zabrinuto je poručio Kotiga Hani i Pauli. 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

 

Ključne riječi

Komentara 13

RM
ruzica_mario
09:59 16.01.2020.

regionalna influencerica..pa bacit cu se pod vlak iz koprivnice koji kasni 68min

BO
Bojnik
10:27 16.01.2020.

Danas svi koji nemaju skole su influenceri.....blago nama koliko ih imamo.

Avatar lovre von Bratsch
lovre von Bratsch
10:09 16.01.2020.

E svašta... smije nam se ceo region...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije