Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KVIZ POTJERA

Kotiga prepričao kako je izludio Lokasa svojim šalama na snimanju

Foto: Screenshot/HRT
1/3
20.09.2019.
u 16:28

- Tijekom snimanja Potjere pita Lokas “jeste bili na Svetoj Heleni?”, reko “na svetoj još nisam”. A poslije kaže “idemo dalje, ljudi”, a ja ću “to je i Helena rekla”. Čisto da ovima u montaži poslije ne bude dosadno - napisao je Kotiga na Twitteru

Dean Kotiga, lovac popularnog kviza HRT-a Potjera poznat je po šalama i pošalicama koje je na snimanju izmjenjivao s Tarikom Filipovićem, a čini se kako je je to nastavio i s novim Potjerinim voditeljem Joškom Lokasom.  

- Tijekom snimanja Potjere pita Lokas “jeste bili na Svetoj Heleni?”, reko “na svetoj još nisam”. A poslije kaže “idemo dalje, ljudi”, a ja ću “to je i Helena rekla”. Čisto da ovima u montaži poslije ne bude dosadno - napisao je Kotiga na Twitteru te nastavio kako je nakon toga bacio još jednu foru, na što je Lokas pitao: "ima li tome kraja", a Kotiga dodao: "To je i Helena rekla".

 

- Lokas pije vodu dok su ugašene kamere, pa zovu dalje snimanje a ovaj će nesvjesno “sori, grgljam, evo me”, a ja ga samo pogledam - napisao je zatim Kotiga. 

Kotiga je izgleda dobro nasmijao svoje pratitelje, a jedan mu je napisao: "vidim, čim je došla zamjena za razrednika, odmah ste se raspištoljili".

 

Komentara 4

PR
prajdali100
20:25 20.09.2019.

Meni je Kotiga ok !

SU
sunce12345
17:44 20.09.2019.

Na nivou pubertetlija,ah ti muškarci nikada ne odrastu....

KD
KRALJ DMITAR ZVONIMIR_neblok
17:21 20.09.2019.

Kotiga misli da je najpametniji u svemiru! Tol'ko je duhovit da mi se upravo pri....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije