Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKE BROJKE

Kotiga i Zibar slave: 'Obećala sam mu okrenuti janje'

Morana Zibar i Dean Kotiga
Foto: Instagram
1/3
31.03.2020.
u 21:46

- Obećala sam jednom da ću Deanu okrenuti janje kad prijeđe 100 tisuća pratitelja, ali okolnosti su se promijenile. Nemam janje, ali imam krasnu janjeću pašteticu pa ću mu je namazati na kruh i svečano uručiti - rekla je Morana u videu

Najpoznatiji lokalni ako ne i regionalni influencer Dean Kotiga skupio je već 100 tisuća pratitelja na Instagramu, a na velikom postignuću čestitala mu je i kolegica iz Potjere Morana Zibar.

- Obećala sam jednom da ću Deanu okrenuti janje kad prijeđe 100 tisuća pratitelja, ali okolnosti su se promijenile. Nemam janje, ali imam krasnu janjeću pašteticu pa ću mu je namazati na kruh i svečano uručiti - rekla je Morana u videu, dok je u automobilu mazala paštetu na kruh.

 

Našli su se ispred Kotigine zgrade, a Morana mu je, poštujući sigurnosni razmak, uručila paštetu. 

- I 100K sljedbenika može se slaviti s distancom - napisala je Morana, a Dean joj se kasnije zahvalio u novom videu, dok je mazao paštetu. 

 

Inače, Kotigu na Instagramu prati već 104 tisuće pratitelja, ili sljedbenika kako ih on zove. 

 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar KALIMERO
KALIMERO
22:08 31.03.2020.

Kortiga sve više i više postaješ iritantan. Spisti se na zemlju u obični puk i budi ono što si do nedugo bio, normalan čovijek. Još ua tebe nije kasno

NI
niko63
22:00 31.03.2020.

KOje postignuće, pa za desetak dolara možeš kupiti 10 setke tisuća sljedbenika.

TR
tranica
00:42 01.04.2020.

Nije bio nepristojan niti uvredljiv.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije