Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LUDNICA NA KOSOVU

Priština na nogama, Rita Ora pjevala pred 300.000 Kosovara

Foto: OGNEN TEOFILOVSKI/REUTERS/PIXSELL
1/8
18.02.2018.
u 10:59

Ponosna sam što sam tu rođena i što mogu pjevati za vas, kao vaš predstavnik u svijetu i prijatelj

Jedna od najpoznatijih Kosovarki na svijetu, pjevačica s londonskom adresom Rita Ora, održala je spektakularan koncert u Prištini povodom 10 godina od osamostaljenja države.

Na svom se profilu na Instagramu pohvalila da je koncert, održan u središtu Prištine, gledalo preko 300.000 ljudi.

Foto: Instagram/RitaOra

'Stižem kući. Veselim se što ću pjevati svim slobodnim ljudima u Prištini, gdje slavimo 10 godina nezavisnosti. Ponosna sam što sam tu rođena i što mogu pjevati za vas, kao vaš predstavnik u svijetu i prijatelj', rekla je prije nekoliko dana lijepa Kosovarka, koja je rođena u Prištini, a s obitelji je kad joj je bila godina dana preselila u London.

Besplatni koncert započeo je u 22 sata, a održao se na tri lokacije, počeo je na Skenderbeg trgu, nastavio se na Trgu majke Tereze i završio na Trgu Zahira Pajazitija, javlja tportal.

Nakon koncerta, Rita Ora je privatnim zrakoplovom odletjela iz Prištine.

1/10

Na svom je profilu na Instagramu puna dojmova napisala: 'Rekli su mi da me noćas gledalo oko 300.000 ljudi. Sretan vam Dan nezavisnosti! Nigdje radije ne bih bila. Ovo smo započeli zajedno i ne bih bila ovdje bez vas. Zahvalna sam. Ponosna sam. Ja sam Albanka. Do sljedećeg puta!'

Uoči svečanosti obilježavanja godišnjice neovisnosti, bilo je govora i o tome da će na koncertu nastupiti trenutačno najuspješnija Kosovarka na svjetskoj glazbenoj sceni, Dua Lipa. Lijepa brineta jučer je upravo privela kraju američku turneju, tijekom koje je gostovala u brojnim televizijskim emisijama i održala koncerte diljem SAD-a i Kanade. No, Lipa je navodno odustala nakon negativnih komentara upućenih na njen račun zbog toga što je navodno tražila 200.0000 za nastup dok je Ora pjevala bez honorara.

Ključne riječi

Komentara 167

Avatar ilija.pravednik
ilija.pravednik
19:11 18.02.2018.

Sretan Dan Drzavnosti Republika Kosovo! Jel bio Vučić na koncertu?

Avatar Dino Francetić
Dino Francetić
11:52 18.02.2018.

Sretna vam neovisnost. Kosovo je DRŽAVA.

AR
Artukovic
13:49 18.02.2018.

Nikad ni Kosovo, ni Vojvodina, nisu bili dio cjelovite Srbije,pa cak ni u vrijeme Jugoslavije.Pogledajte bilo koju kartu prije 45' i sami se uvjerite.A cak i poslije su bile autonomne pokrajne.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije