Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predsjednički izbori

Kontroverzni reper prvi put u životu je glasao i to za samog sebe, supruga Kim nije ga podržala

Foto: Reuters/Pixsell
1/7
04.11.2020.
u 22:00

Kanye Wst objavio je videosnimku kako glasa u Codyju u državi Wyoming, gdje se upisao u popis birača. West (43) ušao je na predsjedničke izbore u nekolicini država, iako ne na ključnim državama poput Floride, Pennsylvanije i Michigana.

Reper Kanye West u utorak je glasao za sebe kao sljedećeg američkog predsjednika nakon dugotrajne kampanje obilježene nestalnim izjavama.

Kasno u utorak navečer, pjevač i modni dizajner priznao je da je njegov pokušaj 2020. godine završio, sugerirajući da njegova zadaća nije gotova. Prije toga, pjevač je tvitao da je "prvi put u životu glasao za predsjednika Sjedinjenih Država i to za nekoga kome zaista vjerujem ... sebi."

Kasnije je objavio videosnimku kako glasa u Codyju u državi Wyoming, gdje se upisao u popis birača. West (43) ušao je na predsjedničke izbore u nekolicini država, iako ne na ključnim državama poput Floride, Pennsylvanije i Michigana. Njegova slavna supruga Kim Kardashian, čini se, nije podržala njegov pokušaj.

West, nekoć jedan najvećih Trumpovih pristaša među slavnim osobama,  pokrenuo je svoju kampanju za Bijelu kuću u srpnju nestalnim izjavama koje su pokrenule zabrinutost zbog njegova mentalnog zdravlja. Dvostruki dobitnik nagrade Grammy rekao je 2018. godine da pati od bipolarnog poremećaja.

Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
17:35 05.11.2020.

1 glas dobio

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije