Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Preljub je presudio

Kontroverzni par razvodi se nakon tri mjeseca braka, ona traži dio imovine

Foto: Youtube screenshot
1/9
30.11.2019.
u 16:29

Milijana i Milojko nakon vjenčanja su se vratili u reality show "Parove", a pred braku im je presudila Milijanin preljub.

Nakon vjenčanja kontroverzni par Milijana i Milojko Božić vratili su se u reality show "Parove" u kojem se njihova bračna idila počela pretvarati u pakao jer je Milijana opet počela koketirati s drugim muškarcima.

Radila je to i u prijašnjoj sezoni, ali tada je 74-godišnji Milojko sve oprostio svojoj 21-godišnjoj supruzi. Nakon što je Milijana u ovoj sezoni spavala sa sudionikom ovog showa kojem je nadimak Žabac i koji je također u braku, izjavila je kako želi razvod od Milojka.

- Ja se sigurno razvodim - izjavio je Milojko. Milijana je potvrdila da se i ona želi razvesti, ali ne namjerava iz braka otići praznih ruku.

- Ja ću se isto razvesti, ali neću ostati bez ičega - poručila mu je Milijana. Na to joj je Milojko spremno dao odgovor:

- Ali ništa nismo stekli zajedno, to je sve moje. Moje kuće i moji stanovi. Milijana je rekla kako se ne želi vratiti njemu na selo, ali želi dio Milojkove imovine, a njen novi ljubavnik sugerirao joj je da ga traži  i novac koji su dobili za vjenčanje.

Kako piše Blic odvjetnik bi trebao ući u show i donijeti im papire za razvod i tako će ovom braku nakon tri mjeseca biti kraj.

Komentara 7

Avatar Syssko
Syssko
18:36 30.11.2019.

Dajte joj ubacite Jožu Manolića da se cura razveseli i omasti, šta će joj ovi balavci?

Avatar Mentat
Mentat
16:56 30.11.2019.

Tko ovo i gdje prati? Za§to vl prati i izvještava?

Avatar B
B
18:15 30.11.2019.

prevarila ga sa starijim?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije