Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Milijana i Milojko

Kontroverzni par će se ipak vjenčati, odredili su datum i lokaciju

Foto: Youtube Screenshot
1/4
25.08.2019.
u 11:50

U showu 'Parovi' Milijana i Milojko zaradili su preko 81 tisuću kuna koje će im dobro dođi da pokriju troškove svadbe

Zbog velike razlike u godinama ljubavni par, Milojko Božić i Milijana Bogdanović prozvani su najkontroverznijim parom u Srbiji, a o njima su pisali i strani mediji.

Interes za ovaj ljubavni par između kojeg su 53 godine razlike, postao je još veći nakon što su se postali sudionici showa 'Parovi' u kojem je njihova ljubav bila na kušnji. Naime, Milijana je tamo pokazala simpatije prema Aleksandru Požgaju i Milojko je to teško podnio i čak je prijetio kako će raskinuti njihove zaruke.

Nakon što su napustili show Milijana i Milojko očito su izgladili sve nesuglasice i sada pripremaju vjenčanje, piše Kurir. Svadba je zakazana za 7. rujna i održat će se u Požegi, a par će nakon vjenčanja živjeti u Pilatovićima gdje su renovirali jednu kuću. 

- Pokazalo se da je naša ljubav jača od svega i mnogi su mislili kako sam s Milojkom samo iz interesa. Ovo je dokaz da to nije istina i jedva čekam dan kada ćemo stati pred matičara i izgovoriti sudbonosno da – izjavila je Milijana.

Ona i Milojko sudjelovanjem u 'Parovima' su zaradili oko 81 tisuću kuna koje će im dobro doći za pokrivanje troškova svadbe. 

Pogledajte što bauštelci i prodavači kažu na izjavu Ecije Ivušić u kojoj je rekla kako nikada ne bi mogla biti u vezi s bauštelcima i prodavačima

Komentara 4

EN
endi
12:24 25.08.2019.

postoji li neki filter koji bi ove i ovakve spodobe maknuo iz mog vidokruga? ne otvaram, ne čitam, ne zanima me ali već od samog naslova dobijem osip. heeeelp

KO
Kora
16:46 25.08.2019.

Često sam razmišljala - što li će biti s njima, poglavito s vremešnim Milojkom ukoliko ga Milijana povrijedi, ali - eto: sve se čini da će se sretno završiti, dakako, ukoliko im netko ne nabaci crnu magiju da ih razdvoji.

PL
Plavetnilo
12:45 25.08.2019.

Tko bi to iz redakcije fatto pompino Milojku?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije