Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
snima se serija

Kontroverzne metode slavne glumice izlaze na vidjelo

Foto: Instagram
1/5
05.02.2019.
u 21:45

Serija koja još uvijek nema ime počet će s emitiranjem kasnije ove godine, a kroz nju će gledatelje voditi sama Paltrow i njezina suradnica Elise Loehnen.

Američka glumica Gwyneth Paltrow jedna je od onih osoba koju ili volite ili mrzite. Njezina kontroverzna new-age lifestyle web stranica Goop, na kojoj promovira plan prehrane prema duginim bojama, ali, između ostalog, i parenje vagine, dobit će svoju dokumentarnu seriju na Netflixu, piše Variety.

Serija koja još uvijek nema ime počet će s emitiranjem kasnije ove godine, a kroz nju će gledatelje voditi sama Paltrow i njezina suradnica Elise Loehnen. Epizode će trajati oko 30 minuta, a u njima će o temama koje inače zanimaju korisnike web stranice Goop, govoriti doktori, ali uz druge stručnjake i savjetnici za alternativne metode liječenja.

Brend Goop već je doživio uspjeh s podcastom u kojem su Gwyneth i Elise ugostili na primjer Oprah Winfrey, a tamo su već raspravljale o tome kako se Paltrow 'čisti'  hranom. Tjedno broji i preko sto tisuća slušatelja.
Loehnen tvrdi da su istraživanjem tržišta došli do zaključka da najviše njihove publike gleda Netflix, te su zbog toga zaključili da bi im oni mogli pomoći ispričati neke veće priče, za koje je ipak potreban veći budžet.

- Gwyneth je jako vizualna i taktilna osoba. Njoj je stvarno bitna kvaliteta – rekla je Loehnen i dodala: - S ovim showom želi biti potpuno slobodna i ono što je, ali i raditi neke stvari koje potencijalno mogu poremetiti trenutno stanje u svijetu.

Pogledajte koji estradnjaci su postali duhovnjaci:

Ključne riječi

Komentara 1

HA
hammer
07:34 06.02.2019.

Ta žena izgleda prosječno ( čak bi rekao ispod prosjeka ), tak da ne kužim njen "uspjeh"...A i gluma joj je "fantastična"...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije