Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oprostila se

Kontroverzna glumica podijelila tužnu vijest: 'Srce mi je slomljeno i očajna sam'

Foto: IPA/PIXSELL
1/6
05.05.2020.
u 14:32

Amber, poznata i po turbulentnom, ali i nasilnom braku s kolegom Johnnyjem Deppom, objavila je fotografiju na kojoj pozira s majkom u mlađim danima, a podijelila je i emotivnu poruku uz fotografije.

Hollywoodska glumica Amber Heard sa svojim obožavateljima na društvenim mrežama podijelila vijest o smrti svoje majke Paige Heard.

Amber, poznata i po turbulentnom, ali i nasilnom braku s kolegom Johnnyjem Deppom, objavila je fotografiju na kojoj pozira s majkom u mlađim danima, a podijelila je i emotivnu poruku uz fotke.

1/11

"Srce mi je slomljeno i očajna sam zbog gubitka svoje majke Paige Heard. Prerano nas je napustila, ostavljajući nam u sjećanju svoju lijepu i nježnu dušu. Zauvijek će nam nedostajati u dubini naših srca. Njezino iskreno, otvoreno srce učinilo ju je najljepšom ženom koju sam ikad poznavala. Teško je zamisliti, a još teže reći, ali osjećam se istinski sretnom što sam bila njezina kći i dobila dar njezine svjetlosti kojom me obasjavala gotovo 34 godine. Ovo je nevjerojatno bolno vrijeme, ali podsjeća me da nas ljubav sve nadživljava. Dobrota, podrška i velikodušnost koje smo moja sestra Whit i ja dobile od prijatelja i obitelji spasile su nam dušu", napisala je Amber.

Foto: FIBA/Screenshot

Amber su odgajali majka Paige i otac David u teksaškom Austinu, no ona se preselila  u New York kako bi se bavila manekenstvom, a nakon Velike Jabuke otišla je u Los Angeles i uspjela kao glumica.

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar DeborahZM87
DeborahZM87
00:18 06.05.2020.

w︆︅︆­­w︆︅︆­w︆︅︆­.︆︅︆­­l­­o︆︅︆v︆︅︆e︆︅︆x︆︅︆­x︅︆︆­.︆︅︆­­c︆︅︆­l︆︅︆u︅︆b

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije