Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bizarno

Kontroverzna glumica optužila izbjeglice za trgovinu djecom

Foto: gtres/Gtres/PIXSELL
1/5
30.09.2018.
u 11:25

Lohan u videu prati jednu obitelj, govoreći im na engleskom kako sigurno trguju s djecom, dok istovremeno pokušava uvjeriti dvoje dva dječaka da krenu s njom te da će ona brinuti o njima.

Glumica i samoprozvana aktivistica Lindsay Lohan na svom Instagram profilu je objavila bizarni video u kojem optužuje ljude, koji su očigledno sirijske izbjeglice, za trgovinu djecom.

Incident se dogodio u Moskvi, a uživo su ga gledali Lindsayinih 6,8 milijuna fanova, kako piše The Mirror. Lohan u videu prati jednu obitelj, govoreći im na engleskom kako sigurno trguju s djecom, dok istovremeno pokušava uvjeriti dvoje dva dječaka da krenu s njom te da će ona brinuti o njima.  "Pozdrav svima, želim vam pokazati jednu obitelj koju sam upoznala, iz Sirije su i dosta sam zabrinuta za njih. Stvarno im je potrebna pomoć", započela je video Lohan. 

Glumica je nakon toga prišla obitelji i pitala ih treba li im pomoć, a dečkima je ponudila prenoćište u obližnjem hotelu. No, roditelji im nisu dopustili Lindsay, pa se ona počela svađati s njima i optuživati ih za trgovinu djecom.

"Pogledajte što se događa, ovo je trgovina djecom, vi uništavate arapsku kulturu. Ne dozvoljavate da povedem djecu, a oni žele ići. Ne brinite dečki ja sam s vama", rekla je vidno uzrujana Lindsay.  Ženu u grupi isprovocirale su njezine riječi, pa je prišla i udarila glumicu. Po završetku videa Lindsay svojoj publici govori da je šokirana i prestrašena.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar ivo587
ivo587
12:28 30.09.2018.

to soroš sve naseljava, da im preko tih udruga pare koje ih čekaju na bamkomatu u državi check pointa. Trebalo bi ih sve istjerati stanovnici iz tih država u koje useljavaju jer si ih izdali vlast i policija.

MA
Majur
11:58 30.09.2018.

Kokaaaaa....kokaaaaa.....kokaaaa.....

Avatar maskarada
maskarada
12:26 30.09.2018.

Dobra roba... zavrtila je film da je Batman 😂 Kakva bolest od žene

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije