Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Danas

Koncert za pamćenje

Igor Geržina
Foto: PR FOTO
12.10.2015.
u 09:30

Igor Geržina danas slavi 30 godina ljubavi prema saksofonu

Igor Geržina, naš najbolji saksofonist, danas slavi 30 godina ljubavi prema saksofonu. Danas u 20 sati u Kerempuhu na pozornici će mu se pridružiti i brojni gosti.

Ovih je dana Igor Geržina marljivo vježbao i sa svojom se ekipom pripremao za koncert. "Jedva čekam da se popnem na pozornicu", izjavio je Geržina.

U svojoj bogatoj glazbenoj karijeri surađivao je s najvećim imenima hrvatske estrade, pa će mu se tako na koncertu upravo oni i pridružiti.

Nina Badrić, Aki Rahimovski, Jacques Houdek, Bane iz Songkillersa, Ervin Baučić, Valerija Nikolovska, Mirza Soul Shadow i zbor Izvor uz Igora Geržinu pružit će vam večer za pamćenje.

Ostalo je još samo nekoliko ulaznica pa požurite želite li biti dio ovog jedinstvenog svečanog koncerta.

Svoje ulaznice možete kupiti ovdje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije