Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zbog vremena

Koncert Hugha Laurieja premješten sa Šalate u malu dvoranu Doma sportova!

hugh laurie
Foto: Suzan/Press Association/PIXSELL
14.07.2014.
u 17:38

Odlukom organizatora, koncert Hugha Laurieja premješten je sa Šalate u Malu dvoranu Doma sportova...

Odlukom organizatora, koncert Hugha Laurieja premješten je sa Šalate u malu dvoranu Doma sportova! Najavljena prognoza vremena za sutra ne ide, naime, na ruku organizatorima i najavljeni pljuskovi mogli bi otežati pripremu i održavanje koncerta. Odluku organizatora objasnio je Dario Draštata iz Dallas Recordsa.

– Doista smo željeli koncert održati na Šalati te smo do posljednjeg trenutka pratili sutrašnju prognozu i čekali s odlukom o premještanju. Ipak, ne možemo dopustiti da najavljeni pljuskovi i kiša otežaju postavljanje pozornice i gledališta ili navečer prekinu koncert. To ne bi bilo u redu prema našim posjetiteljima i naša je obveza napraviti sve što je u našoj moći da ovaj vrhunski spektakl prođe u najboljem redu. Nije nam bilo jednostavno donijeti ovu odluku, no znamo da je riječ o najboljem rješenju. Nadamo se da će svi posjetitelji na koncertu u maloj dvorani Doma sportova uživati jednako kao što bi to bilo na Šalati.

 Isto tako, podsjećamo da će na dan koncerta na ulazu biti moguće kupiti samo ulaznice za tribinu jer su VIP i parter rasprodani! Za tribinu je ostao manji broj ulaznica, pa organizatori apeliraju na sve koji planiraju ići na koncert, a još uvijek nisu kupili karte, da to učine što prije. Ulaznice za Dom sportova mogu se kupiti po cijeni od 250 kuna za tribine. Požurite i osigurajte svoje ulaznice na vrijeme u zagrebačkom Dallas Music Shopu (Tkalčićeva 7), ostalim Dallas Music Shopovima, Dirty Old Shopu, na svim prodajnim mjestima sustava Eventim te online na www.eventim.hr i www.dallasmusicshop.com.

>>Kad je zbog bolesti morao odustati od sporta, zabava je profitirala

Komentara 1

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
18:08 14.07.2014.

Došo bi i mile na dernek , al nema mile para.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije