Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mlađe je slađe

Konačno snimljeni zajedno! Naša poznata pjevačica ljubi 7 godina mlađeg dečka

Foto: instagram
1/4
12.06.2019.
u 10:31

Andrea Šušnjara prošli je tjedan tijekom CMC festivala uhvaćena u društvu dečka kojeg je skrivala od očiju javnosti

Pjevačica grupe Magazin već godinu dana ljubi sedam godina mlađeg dečka, Marka, objavio je magazin Story.

Prošli su vikend viđeni u Vodicama, gdje se održavao CMC festival, uz koji je Andrea s grupom Magazin imala koncert. Ovoj je 32-godišnjakinji dečko bio potpora cijeli vikend, osobito za vrijeme nastupa gdje su ih fotografi uhvatili u razgovoru pored glavne pozornice. Viđeni su i na ručku dan poslije u blizini hotela gdje je pjevačica odsjela.

Kasnije navečer su ponovo viđeni zajedno, bez izmjenjivanja nježnosti, a misteriozni Marko sve je promatrao sa sigurne udaljenosti da ne privlači pozornost. Pjevačica je ipak potvrdila za Story da se radi o njezinom odabraniku.

"Zajedno smo već godinu dana. Zove se Marko i mlađi je od mene sedam godina", priznala je Andrea novinarima. Posljednja ozbiljna veza ove pjevačice završila je 2016. godine, koja se trudi svoj ljubavni život držati dalje od radoznalih novinara.

Priznala je i da trenutno ne razmišlja o solo karijeri te da se odlično slaže s kolegama iz grupe Magazin, koja joj je, kako kaže, kao druga obitelj. U grupi nastupa već devet godina, a novi singl predstavili su na spomenutom festivalu u Vodicama.

Komentara 1

DI
Direkt
10:38 12.06.2019.

Vjerojatno oz srbije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije