Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne žali

Konačno progovorila! Iva otkrila što je presudilo njezinoj vezi sa 'Savršenim', a dotakla se i Hane

Foto: Instagram
1/2
09.01.2019.
u 08:51

Iva Runjanin nedugo nakon završetka showa prekinula je svoj odnos s Goranom Jurencem. Sve do sada o svemu je mudro šutjela.

Mladoj Zagrepčanki Ivi Runjanin ljubav je izbjegla za dlaku. Iako je Gospodin Savršeni odabrao upravo nju za svoju odabranicu, nedugo nakon završetka showa odlučio se razići s 29-godišnjom Ivom i započeti romansu s osam godina mlađom Hanom Rodić.

Prekid Ivi nije teško pao, dapače, svoj solo status iskoristila je za putovanja s prijateljicama, a sada kada se vratila u Lijepu Našu, konačno je otkrila i što je presudilo njezinu odnosu s Goranom koji za nju očito nije bio savršen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iva Runjanin (@iva_runjanin) on

– Nakon kratkog upoznavanja iza kamera, prevladali su razum i svjesnost o onome što trenutačno trebamo u našim životima i shvatili smo da se naši putovi tu razilaze. Ono što radim u životu iza toga i stojim, bilo to ispravno ili pogrešno, ali u tom trenutku za mene se činilo jedino ispravno – izjavila je Iva za 24 sata.

Otkrila je i da je njezino srce još uvijek slobodno, no o odnosu Gorana i Hane nije željela previše govoriti. – Nije na meni da analiziram bilo čiji odnos. Čovjek bira sam za sebe kako zna. Mislim da smo svi dovoljno odraslo donijeli svoje odluke i ja uvijek podržavam sreću – dodala je prvostupnica marketinga i komunikacija koja je trenutačno fokusirana, kako kaže, samo na posao.

Pogledajte i tko se našao na listi 10 najseksi Hrvata.

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar hdz_balegari
hdz_balegari
09:02 09.01.2019.

Udarna vijest na VL

Avatar doog_kool
doog_kool
13:53 09.01.2019.

Jos je najbolje proso ovaj gospodin svrseni...mazno jednu par puta sigurno....sad buba ovu drugu....poslije nje ako bude srece naletit ce jos koja iz showa i dobro je...

DU
Deleted user
12:37 09.01.2019.

Sve u svemu mazno ju je bosanac

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije