Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
glumac i fitness trener

Konačno prekinuo šutnju! Oglasio se dečko Britney Spears i otkrio što planira s pjevačicom

Foto: instagram
1/10
10.02.2021.
u 11:37

Jedina osoba kojoj Britney trenutno vjeruje je njezin partner, glumac i fitness trener Sam Asghari koji je sada napokon progovorio o cijeloj situaciji. U intervjuu za People kazao je da se nada da će se ovo sve uskoro okončati te da su pred njima sretniji dani.

Život pop princeze Britney Spears posljednjih je dana ponovno u fokusu javnosti. Prije nešto manje od tjedan dana svijetlo dana ugledao je dokumentarac "Framing Britney Spears" koji je odmah u javnosti izazvao burne reakcije. Riječ je o filmu koji pokušava razotkriti što se sve događalo u životu zvijezde 90-ih koja se slomila pod teretom slave i naposljetku prije 12 godina sudskom odlukom završila pod skrbništvom svog oca Jamieja Spearsa koji od tada upravlja njezinim financijama.

Tu odluku Britney je pokušala i sama osporiti, no u studenom prošle godine izgubila je sudsku bitku, a samim time i sposobnost sa sama donosi svoje odluke, vodi karijeru i upravlja bogatstvom koje je stekla tijekom uspješne karijere. Na noge su se odmah podigli i njezini brojni obožavatelji koji su pokrenuli pokret #FreeBritney kojim se zalažu da se izmijeni pravni status pjevačice. Jedina osoba kojoj Britney trenutno vjeruje je njezin partner, glumac i fitness trener Sam Asghari koji je sada napokon progovorio o cijeloj situaciji. U intervjuu za People kazao je da se nada da će se ovo sve uskoro okončati te da su pred njima sretniji dani.

Foto: Instagram

- Nikada nisam htio ništa osim najbolje za svoju bolju polovicu i nastavit ću je podržavati dok slijedi svoje snove i stvara budućnost koju želi i zaslužuje. Zahvalan sam svima za ljubav i podršku koju joj šaljete sa svih strana svijeta. Radujem se normalnoj, divnoj zajedničkoj budućnosti - izjavio je Sam koji je s Britney u sretnoj vezi od 2017. godine. Unatoč tome i sam se susreo sa zlim jezicima koji tvrde kako Sam nije njezin partner već 'čuvar' koji pazi da Britney ne pobjegne iz zatočeništva svog oca.

Foto: Jennifer Graylock/Press Association/PIXSELL

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije